muresul ludusCel mai așteptat meci de suflarea fotbalistică din judeșul Alba, primul episod al barajului de promovare în Liga a 3-a dintre Mureșul Vințu de Jos – Mureșul Luduș se va disputa sâmbătă, de la ora 18.00 pe stadionul din Vinț. Echipa din Alba a avut un retur fantastic în care a bifat 14 victorii și un egal și a marcat 61 de goluri. Chiar dacă oaspeții din Mureș au avut și ei un an foarte bun în care au marcat peste 130 de goluri, vințenii nu se sperie și sunt conștienți că valoarea fotbalului din Alba este peste cea din județul vecin, însă Dan Mănăilă a precizat că echipa sa va da totul pe teren și își va trata serios adversarul.

După un retur fantastic în care a recuperat cele 7 puncte față de Sântimbru și a reușit să fure coroana de campioană, Mureșul Vințu de Jos se pregătește pentru testul suprem, barajul pentru promovarea în Liga a 3-a, contra formației Mureșul Luduș. Dan Mănăilă, antrenorul echipei din Alba a precizt care sunt așteptările sale asupra acestui meci.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Eu aștept ceea ce așteaptă toată suflarea din Vinț și din fotbalul județean, adică promovarea în Liga a 3-a. Vrem să încununăm aceste 6 luni superbe. Cred că majoritatea județului își dorește o încă echipă în eșalonul terț. Ne dorim să promovăm, este un meci al istoriei pentru tot ce înseamnă fotbal în Alba cu o miză interesanta care va crea emotii și cu siguranță nu se va uita acest meci”, a declarat Dan Mănăilă.

Dan Mănăilă: ”Avem mici probleme financiare”

Rezultatele echipei di nVințu de Jos s-au bazat și pe o rețetă finanicară de succes. Dan Mănăilă a precizat că sunt mici probleme cu banii la echipă, însă este sigur că acestea se vor rezolva în scurt timp.

„Avem mici probleme financiare, dar sunt sigur că se vor rezolva! Viața va merge înainte și fotbalul va merge înainte”, a precizat Mănăilă.

Dan Mănăilă: ”Am întâlnit adversari mai tari ca Ludușul în Liga a 4-a din Alba”

Cât despre adversar, Dan Mănăilă a adăugat că Ludușul are o echipă destul de bună, însă crede că formația sa are prima șansă având în vedere că nivelul fotbalului din Alba este mai ridicat față de cel din Mureș.

„Sunt două partide și se pot întâmpla multe. Putem avea un baraj la fel ca Ighiu, ați văzut că au remizat acasă și au bătut net în deplasare, dar nu ne vom culca pe o ureche și trebuie să jucăm la intensitate maximă. Am apucat să studiez Ludușul, dar sunt convins că Șurianu Sebeș, Euro Șpring, sau Unirea Alba Iulia sunt mai puternice ca Ludușul, însă noi rămânem modești și ne vedem lungul nasului. Publicul nostru ne va susține, îi simțim aproape. Vom avea toate ingredientele necesare pentru fotbal la jocul de mâine”, a concluzionat Dan Mănăilă.

Intrarea la partida de baraj dintre Mureșul Vințu de Jos și Mureșul Luduș va fi liberă și cu siguranță arena de lângă Alba Iulia va fi neîncăpătoare, anunțându-și prezența la acest meci toată suflarea fotbalistică din județ.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.