Viitorul Santimbru-Muresul Vintu de Jos Supercupa47Deși a abandonat competiția Ligii a 3-a încă dinainte de start, Mureșul Vințu de Jos nu a pus lacătul pe întreg fotbalul din comună. Chiar dacă au renunțat la echipa mare și juniori A1, în Liga a 5-a funcționează formația alcătuită din jucători localinici, conduși de Sergiu Javla ”unicul căpitan” al vințenilor. Printre fotbaliști se numără jucători care au contribuit la succesul echipei din sezonul precedent, culiminat cu câștigarea Ligii a 4-a, dar și vechi componenți ai echipei, care s-au întors acasă, plus fotbaliști tineri sau juniori din comună.

Rețelele de socializare au luat foc în utima săptămână cu mesaje de tipul ”Mureșul Vințu de Jos nu moare!”, postate de vechi componenți ai echipei, de foști jucători din sezonul trecut, dar și oameni care iubesc formația locală.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Duminică, Vințu de Jos a găzduit primul meci din Liga a 5-a contra echipei Navobi Alba Iulia, în garnitura de start regăsindu-se jucători importanți de-ai locului, dar și fotbaliști care s-au întors ”acasă”.

Iată echipa folosită de antrenorul Sergiu Javla: A. Man – R. Răcătăian, C. Albu, S. Javla, R. Sârbu – N. Albu, F. Beiu, Ș. Onu, I. Fleacă – I. Trăscăian, A. Coltor. Rezerve: I. Barbu, A. Popa, N. Avrămuț, G. Popa, V. Trăscăian.

În partida contra echipei Navobi Alba Iulia, Mureșul Vințu de Jos s-a impus cu 4-1, prin golurile marcate de Trăscăian, Nicu Albu – dublă și Florin Beiu.

  • ”Dacă voi nu vreți, noi vrem!”

Majoritatea fotbaliștilor au evoluat în sezonul precedent pentru echipa care reușit să câștige campionatul, Vințu câștigând experiență prin repartrierea lui I. Trăscăian. Este un semnal dat comunității, în special organelor de conducere, prin care iubitorii fenomenului sportiv din comună demonstrează că rămân implicați în fenmen și nu doresc ștergerea echipei de pe harta fotbalului județean.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.