Antrenament Muresul Vintu de Jos58Mureșul Vințu de Jos are șanse tot mai reduse să-și continue activitatea. Marți seara Fane Fogoroși a condus primul antrenament al echipei din Vințu de Jos, ședință de pregătire urmată de o serie de negocieri. 

Imediat după antrenament jucătorii au intrat la negocieri cu oficialii clubului vințan.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Din păcate pentru Mureșul Vințu de Jos fotbaliștii își așteptau drepturile bănești, iar cum acest lucru nu s-a întâmplat, fotbaliștii au început să semneze cu alte formații din județ, exemplul elocvent fiind  Bănică (Șurianu Sebeș), Stoianof (Unirea Alba Iulia), în vreme ce alți jucători sunt curtați de formații din ligile trei și patru, iar aici putem exemplifica: Narcis Rus (Performanța Ighiu), Iulian Iclănzan, Ovidiu Stoianof, Cristi Preda și Mădălin Popa (Unirea Alba Iulia), acesta din urmă având și varianta Industria Galda de Jos.

Bodea și Goronea doriți la Vințu de Jos, șanse minime de concretizare

Plecările lui Ovidiu Stoianof și Nicușor Bănică i-au determinat pe oficialii vințeni să-i contacteze pe Roberto Bodea și George Goronea, ultimul aflat în probe la FC Hermannstadt, formație cu care ar putea pleca în cantonament.

Șansele ca fotbaliștii menționați mai sus să ajungă la Mureșul Vințu de Jos sunt reduse, ținând cont că plecările lui Bănică și Stoianof au fost cauzate de problemele de ordin pecuniar cu care se confruntă clubul vințan.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.