Unirea - Santimbru62Mureșul Vințu de Jos nu a avut nici emoție în a câștiga duelul cu Olimpia Aiud, cele două formații fiind despărțite de mai multe poziții în clasamantul Ligii a 4-a. Liderul condus de Dan Mănăilă a câștigat cu 3-0. Unirea Alba Iulia și-a revenit după eșecul usutător din cupă contra Viitorului Sântimbru și a învins la Cuprirom Abrud cu 6-1, iar CS Ocna Mureș a câștigat meciul de pe teren propriu cu Energia Săsciori la o diferență clară de scor, 5-0.

  • Olimpia Aiud – Mureșul Vințu de Jos 0-3 (0-1). Au marcat: R. Dulap (1 – în primele secunde ale meciului), Culda (55) și Bratima (69)

Mureșul Vințu de Jos nu și-a permis pași greșiți și a continuat pe aceeași lungime de unde, câștigând categoric la Olimpia Aiud, echipă scăpată de grijile retrogradării.

  • Cuprirom Abrud – Unirea Alba Iulia 1-6 (0-3). Au marcat: Mucea (52)/ Schiau (24, 71 – penalty), Negrea (40, 45+1), Lăsconi (56, 80) 
Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Unirea Alba Iulia s-a impus fără emoții pe terenul ultimei clasate din Liga a 4-a, iar elevii lui Mihai Dăscălescu au trecut peste înfrângerea dură suferită la mijloul acestei săptămâni contra formației Viitorul Sântimbru.

  • CS Ocna Mureș – Energia Săciori. Au marcat: Rațiu (38), Kiss (43), Pereat (47, 62), O. Maier (73)

Ocna Mureș a făcut instrucție cu Eneriga Săsciori pe teren propriu și așteaptă cu sufletul la gură duelul dintre CIL Blaj și Dalia Sport Daia Română, în cazul unui rezultat favorabil Blajului sau unei remize Ocna și-ar consolida poziția a 5-a în clasament. Ovidiu Maier a fost aplaudat la scenă deschisă pentru ultimul gol al partidei.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.