gicu grozav 10Albaiulianul Gicu Grozav este aproape de un ”come-back” de răsunet la Dinamo București. Potrivit Gazetei Sporturilor, conducerea lui Dinamo a început negocierile cu Terek Groznîi pentru a obține împrumutul jucătorului de profil ofensiv din România. Gicu Grozav ar agrea această mutare pentru a putea prinde Europeanul din Franța, dar și pentru a-și relansa cariera după ce a intrat într-un con de umbră la formația din Rusia.

Gicu Grozav a fost unul dintre cei mai buni fotbaliști ai grupării din Rusia în stagiile de pregătire, reușind să puncteze de 3 ori și să își demonstreze valoare. Cu toate că nu a primit foarte multe șanse la clubul din Groznîi, Gicu Grozav este pe cale să își relanseze cariera, primind o mână de ajutor din partea clubului la care a evoluat în sezonul trecut, tot sub formă de împrumut, Dinamo București.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Mircea Rednic îl cunoaște pe atacantul albaiulian și îl dorește la echipa din Ștefan cel Mare, iar potrivit Gazetei Sporturilor, cele două cluburi se află în negocieri avansate. Dinamo ar dori să-l aibă în coproprietate pe jucător, iar la un eventual transfer ulterior al lui Gicu, banii să se împartă între cele două grupări.

Gicu Grozav a început fotbalul mare la Unirea Alba Iulia, de unde a fost transferat la Standard Liege. Fotbalistul a revenit în România, unde a evoluat pentru U Cluj și Petrolul Ploiești, de unde s-a transferat la Terek Groznîi. Fostul unirist a mai fost împrumutat la Dinamo București în sezonul trecut, când a evoluat în 11 partide și a marcat 4 goluri.

La naționala României, Gicu Grozav a debutat în 2012 și a strâns 17 selecții cu 3 goluri.

sursa foto: fc-terek.ru

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.