Antrenament Muresul Vintu de Jos85Chiar dacă a fost prezent aseară, la primul antrenament al echipei Mureșul Vințu de Jos, Nicușor Dragoș Bănică a acceptat în cele din urmă oferta venită de la Șurianu Sebeș, iar experimentatul portar va apăra din sezonul următor buturile echipei conduse de Mihai Manea și Doru Oancea. Bănică a avut evoluții foarte apreciate în tricoul echipei din Vinț, însă acesta este gata pentru o altă luptă de promovare în Liga a 3-a.

Bombă pe piața transferurilor din județul Alba! Șurianu Sebeș a mai reușit o mutare de efect, ajungând la un acord cu Nicușor Bănică, ”îngerul păzitor” al Mureșului Vințu de Jos în sezonul precedent. După ce i-a luat pe Neagu, Oniche, Potopea, Bălaș și Șuteu, Sebeșul dă o lovitură incredibilă, reușind să îl înregimenteze pe cel mai bun portar din județul nostru din sezonul trecut.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Consider că este unul dintre cei mai buni portari care au ajuns în județul Alba și de asta l-am dorit așa mult. Am avut discuții de două săptămâni, toată lumea l-a dorit și nu pot decât să mă bucur că a ales Sebeșul”, a declarat Daniel Popa, președintele echipei Șurianu Sebeș.

Nicușor Bănică a avut un sezon foarte bun în tricoul echipei Mureșul Vințu de Jos, acesta primind doar două goluri în retur!

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.