performanta-ighiu-national-sebis29Performanța Ighiu a tranșat ”derby-ul” cu Național Sebiș, scor 3-1 (1-1) după golurile marcate de Circov (22), Keita (64), Poiană (90+1), respectiv Suciu (40), ighienii având un om în plus după eliminarea lui Fuchs (55). A fost un duel știrb, fără prea multe ocazii, pe un teren greu, dar cu un plus pentru gazde. La final, Sebișul a depus o contestație, motivând că fotbalistul Keita nu ar avea drept de joc pentru CS Performanța Ighiu. Oficialii Ighiului au refuzat dialogul cu presa.

Învinși pe teren de Performanța Ighiu, cei de la Național Sebiș a ucotestat dreptul de joc a lui Keita.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Am contestat dreptul de joc al lui Keita, legitimarea sa fiind neregulamentară. Jucătorul nu are autorizație și permis de muncă pe clubul Performanța Ighiu”, a declarat Călin Cojocaru după meci.

Oficialii Performanței Ighiu au adus dovezi cum că fotbalistul de culoare din lotul lor este cu toate actele perfectate pentru a putea munci în folosul echipei.

De asemenea, antrenorul arădenilor și-a ”desființat” fotbaliștii pentru prestația din Alba, dar a precizat că nici suprafața de joc nu i-a ajutat pentru a construi.

„Am avut o evoluție execrabilă, s-a văzut că nu ne respectăm și că avem o atitudine necorespunzătoare. Terenul a fost o orezărie, unul demn de Liga a IV-a, nu știu cum gazdele, pe care le felicit pentru victorie, s-au gândit să se poate juca fotbal de Liga a 3-a pe asemenea teren. Noi ne gândim la promovarea atâta timp cât avem șanse”, a mai adăugat Călin Cojocaru.

  • Silenzio Stampa la Ighiu

Oficialii echipei Performanța Ighiu a urefuzat dialogul cu presa după victoria cu Sebișul, precizând că se simt atacați.

„Nu am voie să discut cu presa, vorbiți cu președintele, cu primarul”, a declarat Vasile Ursu, antrenorul Performanței Ighiu.

Este de neînțeles atitudinea celor de la Ighiu având în vedere că Performanța a primit aceeași atenție din partea mass-mediei precum celelalte formații din Liga a 3-a. Aceștia s-au simțit atacați după înfrângerea usturătoare de la Pandurii Târgu Jiu, însă evenimentul a fost tratat obiectiv.

Una peste alta, este o victorie frumoasă obținută de Performanța Ighiu, una care ”piperează” campionatul în Seria a 4-a, un succes muncit obținut pe teren propriu, care mai șterge cu buretele evoluțiile proaste din trecut.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.