Metalurgistul Cugir-CSM Lugoj64Metalurgistul Cugir a avut săptămâna trecută o revenire de senzație, după ce 3 etape nu a cunoscut gustul victoriei. În Vinerea Mare cugirenii s-au impus în fața echipei FC Hunedoara cu un neverosimil 4-0, goluri marcate de Necșulescu – dublă, Cîrstean și Iovu. Dacă această partidă a fost considerată una extrem de puternică, cea de vineri, contra echipei Național Sebiș este un adevărat derby, o întâlnire a orgoliilor și o luptă pentru menținerea în plutonul fruntaș. 

Dacă la partida tur Metalurgistul Cugir s-a impus cu 2-0 în fața propriilor fani, acum meciul se anunță unul mai echilibrat având în vedere că Sebișul traversează o perioadă bună. Echipa de sub Drăgana pare să își fi revenit după 3 etape seci și a avut o implozie de moral cu FC Hunedoara. Pentru a rămâne în coasta liderului Cugirul are nevoie de victorie, însă Sebișul își va vinde scump pielea având în vedere că oficialii formației arădene au anunțat că își doresc clasarea pe podium la finalul acestui sezon.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Sper ca victoria cu Hunedoara să ne fi readus pe făgașul dorit de noi, să fie o injecție de moral să mergem la Sebiș să facem tot ce depinde să câștigăm jocul. Știm că întâlnim una dintre echipele puternice ale seriei, dar așa cum s-a dovedit, nu există echipă invicibilă în acest campionat. Am demonstrat că atunci când suntem în efectiv complet suntem o forță. Vom da totul din noi pentru a câștiga meciul și pentru a rămâne aproape de Timișoara”, a precizat Călin Moldovan, antrenorul Metalurgistului Cugir.

La meciul de vineri, Moldovan va avea din nou tot lotul la dispoziție, singurul jucător cu probleme fiind Ionuț Radu, a cărui accidentare a recidivat și este incert pentru duelul din vestul țării. Metalurgistul Cugir se află pe poziția a 3-a în clasament cu 48 de puncte, iar Național Sebiș ocupă locul al 4-lea, având 43 de puncte, semn că partida va fi un derby veritabil.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.