Neluțu Budin și Ioan Marcu au ieșit din proiectul Voința Stremț.

Decizia luată de cei doi a survenit pe fondul unor neînțelegeri apărute în ultimul timp în cadrul clubului.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

“Salutare, băieți! În urma unor neînțelegeri apărute în ultimul timp în cadrul clubului am luat hotărârea de a renunța să mai antrenez echipa Voința Stremț. Sper ca în continuare cei care se vor ocupa de echipă să facă mai multe decât am reușit eu împreună cu voi. Vă doresc multă baftă și vă mulțumesc vouă, tuturor, pentru susținere!”, este mesajul transmis jucătorilor de tehnicianul Ioan Marcu.

În vârstă de 43 de ani, Ioan Marcu a prelut-o pe Voința Stremț în luna noiembrie a anului trecut. Formația a obținut în mandatul său locul 2 în cadrul Campionatului Județean de Fotbal în Sală (finală pierdută cu CIL Blaj, 4-5), titlul de vicecampioană a județului Alba (după un sezon perfect în Liga a IV-a, ce cuprinde 17 victorii în meciuri oficiale, fără înfrângere) și câștigarea Cupei României, faza județeană, după finala câștigată cu CS Universitatea Alba Iulia, scor 2-1.

Aceeași decizie a fost luată și de directorul sportiv și unul dintre principalii finanțatori ai clubului, Neluțu Budin. Acesta s-a alăturat grupării de pe valea Geoagiului în vara anului trecut, fiind un real sprijin pentru gruparea vicecampioană.

“În ultimul au fost divergențe de opinii cu anumiți oficiali din cadrul clubului. Pot să spun că nu am mai fost pe același lungimi de undă în ultima vreme, dar asta nu înseamnă că lucrurile nu au funcționat și am decis de comun acord cu ei să ne despărțim. Alături de Ion, căruia i-am fost alături tot timpul, am pus suflet, timp, poate ne-am neglijat famiile, cu timpul petrecut între antrenamente și meciuri oficiale. Mi–am dat tot interesul și toată silința să ofer condiții cât mai bune acolo, ridicate ca nivel peste ce este la momentul acesta în Liga a IV-a, nelipsind nimic ninmănui, vorbesc atât pe teren propriu cât și în deplasare. Primarul Traian Ștefan Popa cu care am vorbit anul trecut, înainte de decizia de a veni aici, este un om de calitate, rar mai vei așa ceva, pasionat, care iubește fotbalul. Îm pare bine că am lucrat alături de astfel de om, de domnul Popa, dar din păcate drumurile noastre se despart. Le doresc mult succes în noul sezon al Ligii a IV-a cât și la meciurile pe care le vor susține în Cupa României, faza națională. Le mulţumesc băieţilor pentru ce mi-au oferit. Pentru dăruirea arătată de–a lungul sezonului trecut, pentru jocurile prestate. Am avut multe satisfacţii, părăsesc o echipă câştigătoare, care poate repeta succesele atât în Liga a IV-a cât și în Cupă. Cât am fost aici, am fost atât din postura de finanțator, ajutându–i cu ce am putut, cât și ca părinte, oferindu–le întotdeauna sfaturi. Țin să le mulțumesc și suporterilor noștri, sunt niște oameni fantastici, care ne–au fost alături de atâtea ori la meciurile de pe teren propriu cât și în deplasare. Nu este un capăt de drum, că plec de la Voința Stremț, consider că este mai bine să accept o nouă provocare”, a spus Neluțu Budin.

Ioan (Neluțu) Budin a câștigat alături de Voința Stremț titlurile de vicecampion și cel de laureat al Cupei României, faza județeană, după cele două finale pierdute în anul 2016 și 2018,din postura de președinte și totodată finanțator al fostului club Transalpina Șugag.

 

 

 

 

 

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.