foto: Adrian Brătoiu (SbSport)Nou-promovata Nicolae Linca Cergău a încheiat ediţia 2018-2019 a Ligii a IV-a de fotbal cu o victorie reconfortantă în faţa propriilor fani: 6-2 cu Viitorul Vama Seacă. 

Echipa din Cergău s-a situat pe locul 10 în ierarhia finală, iar diriguitorii grupării din Podişul Secaşelor pregătesc deja noul sezon competiţional, pe care îl doresc şi mai bun.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

“Suntem deja în tratative avansate cu o serie de jucători, pentru a ne întări lotul, astfel încât să facem o figură şi mai frumoasă în viitoarea ediţie a Ligii a IV-a. Le mulţumim tuturor suporterilor care au fost alături de noi pe parcursul acestui campionat. Mulţumim pentru susţinere Primăriei şi Consiliului Local şi în mod special doamnei primar Lenuţa Aldea”, a declarat preşedintele grupării Nicolae Linca Cergău, Gheorghe Mărginean. (AUDIO mai jos)

“Felicitări campionilor Clubului Sportiv NICOLAE LINCA CERGĂU! Sunt măndră de voi! Vă mulțumesc frumos tuturor pentru efortul depus, pentru seriozitatea și participarea voastră necondiționată la toate meciurile echipei. Vreau sa-i multumesc în mod special lui Ghiță pentru toată implicarea, munca si seriozitatea lui, pentru sponsorizările aduse echipei, o muncă grea, nerenumerată”, a transmis primarul comunei Cergău, Lenuța Aldea.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.