Romania-Spaniaa-125Naționala de fotbal a României a disputat duminică, un meci amical contra reprezentativei Ucrainei. Românii au fost învinși cu 3-4 (1-1 la pauză), iar Nicu Stanciu a fost unul dintre apreciații selecționarului, chiar dacă albaiuianul a fost introdus pe final de meci. Intrat pe teren în minutul 79, Stanciu a reușit să marcheze 5 minute mai târziu pentru 3-4, iar fostul jucător al Unirii Alba Iulia pare să fi primit biletul pentru Euro 2016.

România a început bine amicalul cu Ucraina și a condus cu 1-0 după reușita lui Torje din minutul 23. Ucraina a reușit să egaleze cu puțin înainte de pauză, punctând prin Zozulya în min. 43.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Naționala condusă de ”tata Puiu” a căzut după ieșirea de la cabine, iar Ucraina a trecut în avantaj în min. 48, după ce Zinchenko a marcat în urma unei greșeli a lui Chiricheș. Konoplanka a făcut 3-1 în min. 54, iar Yarmlenko a pus a 4-lea gol al Ucrainei pe tabelă 5 minute mai târziu.

Intrat pe teren în a doua repriză, Denis Alibec a punctat din lovitură liberă în min. 74. Albaiulianul Nicolae Stanciu a fost introdus pe teren în minutul 79, iar 5 minute mai târziu, fostul jucător al Unirii Alba Iulia a marcat a 3-lea gol al României în amicalul cu Ucraina și a stabilit scorul final.

Selecționerul Anghel Iordănescu a precizat că schimbările efectuate în repriza secundă au adus un plus atacului, acesta remarcându-i pe Alibec și Stanciu.

Nicolae Stanciu a marcat al 3-lea său gol la echipa națională în 4 selecții bifate și este aproape sigur de prezența la Euro 2016, urmând să fie primul albaiulian care ajunge la un turneu final.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.