2016 a însemnat cel mai bun an din cariera lui Nicu Stanciu. Acesta a devenit liderul Stelei, a calificat echipa vicecampioană în grupele Europa League, după o dublă fantastică împotriva celor de la Sparta Praga, a devenit titular incontestabil la naționala României, cu care a participat la Euro 2016 și a prins un transfer de răsunet, la Anderlecht, echipă la care s-a impus în primul 11. La finalul anului, Stanciu speră să aibă cât mai multă sănătate și multe împliniri pe plan profesional.

Plecat de pe ulițele satului Craiva, ajuns la Unirea Alba Iulia, apoi în fotbalul mare la FC Vaslui și pe urmă Steaua București, Nicolae Stanciu este unul dintre cei mai mari fotbaliști ai perioadei actuale din țara noastră. Acesta evoluează în prezent pentru Anderlecht Bruxelles, fiind vândut de Steaua contra unei fabuloase sume de aproximativ 10 milioane de euro.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Anul 2016 a fost cel mai bun din cariera lui Nicu, acesta marcând o sumedenie de goluri, bifând multe selecții la naționala României, unde a devenit titular și cu care a participat la Euro 2016 și a prins primul transfer internațional.

„Într-adevăr a fost cel mai bun an al meu de până acum. Am reușit să joc la un turneu final, chiar în meciul de deschidere. Am reușit o dublă manșă incredibila contra Spartei Praga în care am bifat calificarea în grupele Europa League cu Steaua și toată munca a fost încununată cu un transfer la o echipa importantă a Europei, Anderlecht!”, a declarat Nicu Stanciu.

Acesta speră să o țină pe același drum, și având în vedere că muncește zilnic pentru a deveni cel mai bun, astrele se pot alinia, iar dacă Nicu va fi ferit de accidentări, acest lucru îi este posibil.

Îmi doresc ca anul ce vine să fie mult mai bun decât 2016. Cel mai important e să fiu sănătos, pentru că după, le pot face pe toate. Îmi doresc mult să câștig campionatul aici în Belgia și sa reușim calificarea la baraj cu naționala”, a mai punctat Stanciu.

Cât despre scrisoarea către Moș Crăciun…

„Îmi doresc sănătate pentru familie, pentru cei apropiați și nu în ultimul rând pentru mine”.


  • Cel mai bun ambasador al sportului județean!

La Gala Sportului din acest an, Nicu Stanciu a fost declarat cel mai bun ambasador a lsportului județean, acesta nereușind să participe la eveniment din cauza programului încărcat. Cu toate astea, Stanciu a transmis un mesaj prin intermediul Absport referitor la distincția pe care a primit-o.

„Mă bucură acest lucru și mă ambiționează pe mai departe. Nici nu știu dacă s-a mai pomenit vreodată de mine sau de Gicu la genul ăsta de gale în Alba Iulia. Eu personal îmi doresc ca oamenii din județ sa fie mândri de noi și să știe că noi luptăm și pentru ei și pentru a face cât mai cunoscut orașul nostru prin perfomanțele noastre”, a mai adăugat Nicolae Stanciu.

La fina lde 2016, cel mai bun an din cariera sa, Nicu a transmis și un mesaj pentru cititorii noștri, pentru susținători și pentru toți iubitorii sportului rege.

„La doresc tuturor să aibă parte de sărbători frumoase, să-si petreacă timpul cu oamenii dragi, multă sănătate și anul care vine să le aducă doar bucurii și împliniri”, a conchis Stanciu.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.