Nicu Stanciu, a declarat, luni seara, după înfrângerea cu Spania (scor 5-0), că România este în lumea a treia a fotbalului având în vedere că a încheiat pe locul patru Grupa F a preliminariilor EURO 2020.

“E foarte dificil, nu-mi găsesc cuvintele. Indiferent că jucăm cu Spania sau alt adversar de calibru, 5-0 este un scor foarte mare şi nu mai e nimic de zis. Asta e realitatea, suntem în lumea a treia a fotbalului. A mai zis şi Tătăruşanu, am fost în urna a patra la sorţi, deci am plecat cu şansa a patra. Am avut noroc că am tratat corect Liga Naţiunilor şi a fost meritul nostru că mai avem acum o şansă să ne ducem la EURO (n.r. – prin barajul Ligii Naţiunilor). Chiar ar fi păcat să îi dăm cu piciorul pentru că la baraj sunt echipe apropiate de valoarea noastră. Dacă nu vom reuşi să ne calificăm de la baraj nu vom avea nicio scuză”, a afirmat Nicu Stanciu la Pro Tv, potrivit AGERPRES.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

“Pentru a avea rezultate şi a reuşi să ne calificăm la un Campionat European e nevoie de multă muncă şi să facem ce nu am făcut până acum. Toată lumea spune de noi, românii, că suntem talentaţi, dar dacă nu alergăm 90 de minute şi nu ne batem pentru fiecare minge ne va fi greu să ne calificăm. Important e ca toţi să tragem la aceeaşi căruţă şi să luptăm pentru echipă. De acum încolo va fi greu cu oricine vom juca dacă nu înţelegem acest lucru”, a adăugat Nicu Stanciu.

Referitor la plecarea lui Cosmin Contra de la conducerea echipei naţionale, Nicu Stanciu a afirmat: “Nouă nu ne rămâne decât să îi mulţumim selecţionerului pentru tot ce a făcut pentru noi şi să încercăm ca în martie să ajungem la EURO 2020 şi pentru dânsul. Am pierdut în mandatul său 3 meciuri, dar asta e viaţa oricărui antrenor, el suferă pentru rezultate şi îşi asumă responsabilitatea”.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.