Nicu Stanciu este la un pas să se despartă de Sparta Praga pentru un transfer în Emirate.

Jucătorul ar fi părăsit luni cantonamentul cehilor din Spania și ar urma să ajungă la o echipă din Emiratele Arabe Unite. Suma transferului ar fi de aproximativ 10 milioane de euro.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

“Sparta s-a înțeles pentru transferul definitiv al lui Stanciu în Emirate! Nicolae a plecat din cantonamentul echipei din Marbella și va ajunge în această seară la Dubai”, informează Gazeta Sporturilor, citând surse din cadrul clubului din Praga.

Conform informaţiilor obţinute de gsp.ro, Stanciu va semna cu Al Ahli.

Potrivit Digi Sport, presa din capitala Cehiei se întreba săptămâna trecută care va fi viitorul jucătorului român şi prezenta şi poziţia lui Rosicky, actualul director sportiv al clubului.

“Întrebarea e ce se va întâmpla cu Stanciu, după ce a avut o ofertă excelentă din Egipt, dar Sparta a refuzat să accepte, fiind nemulţumită de cât ar fi încasat”, se întrebau cehii de la idnes.cz, care apoi au prezentat poziţia lui Rosicky: “În toamnă, agentul său ne-a anunţat că o ofertă foarte bună va veni. Nico încă poate să ne spună că vrea să plece şi noi vom fi deschişi. Dar trebuie să fie o ofertă care să ne convină şi nouă. În acest moment, el a reluat pregătirea, nimic nu s-a schimbat”.

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.