IMG_0094Record de invincibilitate în Liga a IV-a, din județul Alba. Ajuns în iarnă la Mureșul Vințu de Jos, Nicușor Dragoș Bănică (30 de ani), se simte excelent în Ardeal, unde, după cinci etape disputate, goalkeeper-ul venit de la Minerul Motru nu a încasat gol. 

Portarul liderului (n.a. Viitorul Sântimbru încă nu a jucat), este singurul din Liga a IV-a care nu a încasat gol în 2016, iar prestațiile sale au dat multă siguranță echipei lui Dan Mănăilă.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„E un sentiment plăcut, e dovada muncii mele și a întregii echipe. Nu e un obiectiv să nu primesc gol, dar dacă pot să nu primesc cât mai multe meciuri m-aș bucura. Important e să câștige echipa, nu să nu iau gol. Dacă se poate întâmpla să și câștige echipa și să nu luăm gol înseamnă că muncim bine și ne pregătim bine”, a declarat Nicușor-Dragoș Bănică, portar Mureșul Vințu de Jos.

Goalkeeper-ul vințenilor a rămas surprins de nivelul la care se află fotbalul din Liga a IV-a din județul nostru.  „E un nivel foarte ridicat în Liga a IV-a și foarte echilibrat. E mult peste nivelul la care mă așteptam, față de atunci când am auzit prima dată de Vinț”, a mai adăugat Bănică.

Vlad Ignat îi face concurență serioasă lui Bănică, însă a încasat deja un gol în acest retur.

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.