Transferat în urmă cu un an în județul Alba de Mureșul Vințu de Jos, Nicușor Dragoș Bănică pare să fi găsit cheia succesului la 32 de ani, în județul nostru.

Venit în iarna anului trecut la Vințu de Jos, Nicușor Bănică și-a cucerit imediat titlul de cel mai bun portar din județ, iar evoluțiile sale din poarta vințului i-au determiat pe oficialii echipei Șurianu Sebeș au decis să-l oferteze și să profite de destrămarea vințenilor.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Primul an a fost exact așa cum am sperat și cum am crezut că o să fie cu satisfacții profesionale extraordinare atât la Vinț, cât și la Sebeș. Sunt plăcut surprins de ceea ce am găsit în ardeal indiferent că vorbim de oameni, colegi, spectatori”, a declarat Nicușor Dragoș Bănică, portarul echipei Șurianu Sebeș.

Întrebat despre nivelul fotbalului din Alba, goalkeeper-ul trecut pe la Universitatea Craiova a menționat faptul că nivelul din județul nostru este mult mai ridicat decât în zona lteniei.

„Nivelul fotbalului din Alba este bun, mult peste nivelul județelor pe care le cunosc eu, indiferent că vorbim de Liga a IV-a. Nu se poate compara Liga a IV-a din Alba cu Gorjul, Olt, Dolj”, a mai punctat Bănică.

De la venirea în județul Alba, Nicușor Bănică a înregistrat 27 de victori și o remiză, trecându-și deja o promovare în palmares.

Nicușor Bănică are așteptări firești de la anul 2017: „Să facem o figură frumosă în Liga a III-a”

Întrebat despre anul următorul an, Nicușor Bănică a mărturisit faptul că își dorește să promoveze alături de Șurianu Sebeș.

„Îmi propun să am aceleași performanțe ca în anul trecut să promovăm cu Sebeșul și să facem o figură frumoasă în Liga a III-a”, a concluzionat Bănică.

De-a lungul carierei Bănică a evoluat la Universitatea Craiova, Drobeta Turnu Severin, Pandurii Târgu Jiu, ALRO Slatina, Minerul Motru, Minerul Lupeni și Poiana Câmpina.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.