„Albanezul! Nicolae Carnat a fost împumutat de Wolverhampton în Liga a 2-a daneză, la Esbjerg. Acesta a ajuns la echipa din Danemarca alături de Ciprian Petre, fostul golgeter al echipei UTA Arad în sezonul precedent, iar principalul obiectiv al formației este promovarea în Liga 1. Nicu are de gând să evolueze mai mult și să profite de această șansă ivită pentru a exploda la nivel mare, la nivel de seniori!

Nicușor Carnat a avut evoluții bune la echipele de juniori ale clubului Wolverhampton, acesta ajungând să se pregătească alături de echipa mare. Prin impresarul Cătălin Sărmășan, Nicu a fost împrumutat de Esbjerg, liga a 2-a din Danemarca, pentru un sezon.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Un pas nou în cariera mea, sunt super încântat că am venit aici pentru 1 an. Clubul m-a dorit mult și au un proiect frumos pentru sezonul acesta, din care fac parte și eu. Vreau să îmi ajut echipa și să promovăm! O să revin la anul la Wolves, dar mă concentrez pe anul acesta și o să dau tot ce am mai bun și voi vedea la sfârșit ce îmi rezervă viitorul”, a declarat Nicu Carnat pentru absport.ro.

La 19 ani, Nicușor Carnat este unul dintre puștii de viitor ai fotbalului românesc, având numeroase convocări la loturile naționale, fiind un produs al Unirii Alba Iulia, șlefuit de Academia Gheorghe Hagi.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.