nicusor stanciu romaniaNicușor Stanciu a debutat astăzi în echipa națională de fotbal a României în amicalul câștigat de reprezentativa țării noastre contra Lituaniei, scor 1-0, singura reușită a partidei fiind marcată chiar de albaiulianul din lotul lui tata Puiu în min. 64 al partidei. Stanciu calcă pe urmele lui Gicu Grozav, fotbalistul lui Terek având un debut asemănător în urmă cu 4 ani, la aceeași vârstă – 22 de ani!

Albaiulenilor le priește la națională! Dacă Gicu Grozav a debut în 2012 cu un gol împotriva Elveției, tot într-o partidă amicală, încheiată cu același scor ca și astăzi, 1-0, traseul a fost urmat și de Nicușor Stanciu. Stelistul a fost introdus pe teren după pauză, iar în min. 64 a deschis scorul în partida de la Giurgiu cu un șut de efect de la aproximativ 25 de metri, fără speranțe pentru portarul italian.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

CITEȘTE ȘI: SPECIAL: Alba dă un 10 cu ”steluță” naționalei de fotbal a României! Ioana Stanciu vorbește în premieră despre fratele său, înaintea debutului la națională!

Nicușor Stanciu a fost unul dintre cei mai buni oameni de pe teren din naționala României, contribuind la jocul bun făcut în repriza secundă de echipa condusă de tata Puiu.

Așadar, așa cum am anticipat în articolul postat înainte de startul amicalului dintre România și Lituania, Nicușor Stanciu a avut un debut perfect, cu gol marcat și brațele ridicate în semn de mulțumire.

sursa foto: facebook. com

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.