13407455_1147496098636410_2120013480_nMultă lume a cântat prohodul echipei Mureșul Vințu de Jos! Mai întâi acest lucru s-a întâmplat în iarna acestui an. Dacă în iarnă lucrurile au fost salvate de implicarea serioasă a autorităților locale, acum după venirea lui Iosif Josan la Primăria Vințu de Jos, oamenii de fotbal din județ au început să lanseze zvonuri că echipa antrenată de Dan Mănăilă nu va mai beneficia de sprijinul noului edil.

Iosif Josan a acceptat să acorde un interviu pentru Absport.ro un interviu în care a vorbit despre sportul din Vințu de Jos, dar și despre soarta echipei de fotbal.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Domnule Josan, cum priviți dumneavoastră sportul din Vințu de Jos?

Iosif Josan: „În primul rând aș vrea să mulțumesc vințenilor pentru încrederea acordată în 5 iunie. Sportul local îl văd într-o continuă dezvoltare. Avem în perioada următoare al doilea turneu AmaTur de tenis de masă, iar echipa de fotbal se pregătește pentru a ataca promovarea în cele două jocuri de baraj cu Mureșul Luduș”

Se zvonește că nu ați fost prea apropiat de echipa de fotbal în acest retur, chiar dacă ea a avut performanțe…

Iosif Josan: „Eu am participat la un singur meci din acest sezon al echipei de fotbal și am urmărit în mediul online evoluția echipei, m-am apropiat de echipă atât cât mi s-a permis, dar asta nu înseamnă că nu îmi place fotbalul”

Și totuși ce se va întâmpla cu Mureșul Vințu de Jos în mandatul dumneavoastră?

Iosif Josan: „Fără doar și poate Primăria va sprijini echipa de fotbal indiferent de eșalonul în care va evolua, indiferent de rezultatul de la baraj. Îmi doresc să sprijin sportul, însă eu sunt un om corect și vreau ca totul să se desfășoare după principiile mele, pentru că vreau ca totul să fie transparent, pentru mine și pentru vințeni, vreau să facem un fotbal curat și corect”

Aveți emoții la baraj, vă puteți începe mandatul cu un succes răsunător?

Iosif Josan: „Voi avea emoții consistente pentru că eu iubesc Vințu de Jos și va fi o performanță uriașă să revenim în al treilea eșalon fotbalistic după o absență îndelungată și după alte tentative eșuate. Răsunătoare nu ar fi doar promovarea echipei ci și modul în care vrem să implicăm și să acordăm atenție sporită juniorilor din comună”

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.