Industria Galda de Jos a reușit să ajungă la un acord cu Bogdan Rodean, fundașul crescut de Unirea Alba Iulia, care a ”dezertat” în toamnă după ce clubul fanion al județului Alba nu și-a respectat promisiunile față de el. Acesta s-a înțeles cu oficialii divizionarei terțe, urmând ca luni să semneze un contract. De asemenea, fundașul în vârstă de 20 de ani a vorbit despre noul său pas în carieră, aruncând cuvinte grele la adresa fostelor sale echipe.

Defensiva Industriei se va întări puternic având în vedere că Alex man își va reveni după accidentare, iar Bogdan Rodean reprezintă o soluție viabilă, atât în centrul apărării cât și pe flancuri. Acesta a precizat că era pe punctul de a renunța la cariera de fotbalist, însă Paul Ciucă l-a convins să se răzgândească.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Ne-am înțeles în toate privințele. Mai rămâne să mă prezint luni la reunire, să semnez contractul.  În sfârșit m-am hotărât și aștept cu nerăbdare să încep antrenamentele alături de noii colegi și să simt din nou emoția unui meci oficial!”, a declarat Bogdan Rodean.

Acesta a ținut să explice și motivele pentru care a plecat de la Unriea Alba Iulia, fiind sătul de promisiunile neonorate, atât de la clubul alb-negru, cât și de la Performanța Ighiu, ”gustate” în sezonul trecut.

„Anul trecut l-am încheiat mai rău, deoarece m-am gândit foarte mult să renunț definitiv la fotbal, pentru că m-am simțit mințit foarte mult. În fiecare zi ne amânau, am avut rabdare aproape două luni, dar când am simțit că oamenii din conducere nu făceau nimic în privința asta, am renunțat. Mi-a fost foarte greu să iau decizia să nu mă mai prezint la antrenamente și la meciuri, dar nu se mai putea altcumva pentru că eram luați la mișto. Trebuia să fac ceva în privința asta, eram hotărât să nu mai joc deloc fotbal, dar mi-a schimbat părerea domnul Ciuca. Acesta mi-a spus părerea lui despre decizia mea de a renunța la fotbal și pot spune că dacă nu era dânsul, acum nu îți dădeam declarația asta, pentru că la altă echipă nu mai mergeam să joc! Este un om cu un caracter deosebit cum rar mai întâlnești! Probabil unii mă condamnă și zic că am plecat de la Unirea la greu, când nu au fost bani, dar trebuie să mă înțeleagă și pe mine, pentru că nu pot sta toată viața pe banii părinților mei. Trebuie să îmi câștig și eu existența, dar la Unirea nu se poate vorbi despre așa ceva. Poate acum sunt bine, dar când am fost eu nu! Unde am fost până acum… peste tot minciuni! La Ighiu, dacă nu am vrut să semnez un nou contract, nu mi s-au plătit ultimele două salarii restante, de la Unirea, ca să plec a trebuit să renunț la salarii și la banii de navetă… Sunt multe de povestit, dar nu vreau să vorbesc de rău despre oamenii de acolo, pentru că nu merită nici măcar să îi aduc în discuție”, a punctat, extrem de tranșant, Bogdan Rodean, noul jucător al Industriei Galda de Jos.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

3 COMENTARII

  1. deci boss-ul vrea jucatori de prin liga 1 si 2 ,dar nu ii da la rodean doua salarii si banii de naveta!cat de penibil!cate tiganii si la nivelul asta!presidente esti bun la ironii si spectacole ieftine prin tribuna!tu si rusu!au plecat nelutu popa,sandu si brumaru sa ramana circul!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.