Unirea Alba Iulia-Millenium Giarmata41Vineri stadionul CFR din Timișoara va găzdui partida dintre Nuova Mamma Mia Becicherecu Mic și Unirea Alba Iulia. Echipa antrenată de Radu Andone se deplasează în Banat cu gândul de a obține punct sau de ce nu, puncte. 

Echipa antrenată de Radu Andone a remizat în prima etapă cu Millenium Giarmata 2-2, la capătul unei partide disputate.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Președintele echipei din Cetatea Marii Uniri, Mihai Dăscălescu, speră ca Unirea Alba Iulia să nu se întoarcă cu mâna goală din Banat și asta pentru că derby-ul cu Industria Galda de Jos poate fi abordat altfel.

„Sper ca echipa să fie în creștere și să avem o evoluție mai bună decât în etapa precedentă. Dacă vom elimina greșelile personale sunt convins că vom obține un rezultat bun sau foarte bun”,  a declarat Mihai Dăscălescu, președintele Unirii Alba Iulia.

În această săptămână Unirea Alba Iulia s-a despărțit de Alexandru Bălțoi și Daniel Supuran, ultimul fiind aproape de a semna cu Șurianu Sebeș.  „Acesta este lotul cu care vom porni la drum, cu jucători tineri și sperăm să aibă evoluții mai bune de la o etapă la alta”, a mai adăugat Dăscălescu.

Întâlnirea dintre cele două combatante va începe la ora 17:00, și se va disputa pe stadionul CFR Timișoara. Partida va fi transmisă LIVETEXT de Absport.ro

Să facem cunoștință cu adversarii Unirii Alba Iulia: 

Denumire echipă: Nuova Mamma Mia Becicherecu Mic

Anul înființări: 2002Imagini pentru nuova mama mia becicherecu mic

Adresa: Becicherecu Mic- Stadion, Județul Timiș

Culori: Alb-Roșu

Președinte: Viorel Hîrșan

Vicepreședinte: Gavril Iacob

Director Sportiv: Elty Neagoe

Doctor: Ovidiu Teodorescu

Antrenor principal: Cosmin Stan

Antrenor Secund: Mihai Hromei

Lotul de jucători: Alin Culda – născut în anul 1985, Alexandru Ciui 1994 (venit de la Ripensia) – portari; Marius Toma 1990 (venit de la Voința Maşloc), Alin Pricop 1999 (de la CS Național Sebiş), Ioan Dragu 1996 (de la ACS Poli II), Marius Ştrango 1997, Dinu Rebenciuc 1989 (de la ASU Politehnica), Dragoş Croitoru 1999 – fundaşi; Denis Ciobanu 1999 (ACS Poli II), Aquino Jose Jairo 1990 (extra-comunitar), Junior Ponce Heriberto 1989 (extra-comunitar), Costel Zurbagiu 1991, Ovidiu Filip 1996, Zoran Radu 1991 – mijlocaşi; Claudiu Matiş 1998 (de la Flacăra Făget), Andrei Dumiter 1999 (de la Millenium Giarmata) – atacanţi.

În prima etapă Nuova Mamma Mia Becicherecu Mic a pierdut în deplasare cu Gloria Lunca Teuz Cernei, scorul final fiind 2-1 pentru Lunca Teuz.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.