Performanța Ighiu resimte din plin neîndeplinirea obiectivului din acest sezon și anume promovarea în Liga a II-a. Formația din Ighiu s-a prezentat modest în turul campionatului, iar viitorul grupării prezidate de Gheorghe Dănilă se anunță a fi sumbru.

Consilierii locali se declară nemulțumiți de cheltuirea banilor publici pentru echipa de fotbal, iar primarul Traian Rusu este supărat pentru prima parte a sezonului.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

 

„Nu știm dacă vom continua, deocamdată nu am luat nici o decizie, noi ne facem planul de viitor, deci vrem să mergem înainte, vom vedea ce va fi anul viitor, noi ne facem calcule că mergem”, a declarat Traian Rusu, primarul Ighiului.

Aflată pe locul 8, cu 18 puncte, Performanța Ighiu nu este departe de zona „nisipurilor mișcătoare”, iar dacă iarna nu va fi una prolifică, Ighiul poate revenin în Liga a IV-a, asta dacă formația va mai continua în retur.

Traian Rusu: „Ne gândim la restructurarea echipei, la diminuarea salariilor mari”

Primarul din Ighiu susține că și dacă echipa va continua va fi o perioadă de recesiune pentru elevii lui Ursu și asta pentru că salariile fotbaliștilor vor fi diminuate.

„Deocamdată nu se pun probleme de desființare, noi ne gândim la restructurarea echipei, la diminuarea salariilor mari, apoi vom vedea. Nu știm ce buget vom avea, cum va fi, noi vrem să mergem înainte și să facem lucrurile”, a concluzionat Traian Rusu.

Până la ora actuală Performanța Ighiu s-a despărțit de Szekely, Poiană, Vlădia, Himcinschi, Făgărășanu, Mintaș, Bold, iar lista se anunță deschisă în continuare.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.