Andrei Mărginean, fotbalist care evoluează la CS Zlatna în Liga a 5-a și la juniori, a fost convocat din nou de selecționerul Sorin Colceag la Naționala Under 16 a României, care va susține un turneu amical în Olanda. Andrei se va prezenta la cantonament din 4 martie, iar din 5 martie, România va fi în ”Țara Lalelelor”, până pe 12 martie, unde va susține 3 jocuri amicale, cu Olanda, Belgia și Norvegia.

Andrei Mărginean a devenit deja o certitudine la lotul național Under 16, după ce în toamna anului trecut a bifat selecția finală și a impresionat. Acesta se remercă prin statura sa la vârstă fragedă, dar și prin felul în care gândește fazele, fiind stăpân pe sine și cu un calm în joc, mai rar întâlnit.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Junioru de pe Valea Ampoiului a bifat toate selecțiile începutului de an, cantonamentul din Cipru, dubla amicală cu Italia Under 15, iar acum va merge alături de seleținata condusă de Sorin Colceg în Olanda.

Este un prilej de mândrie și totodată de bucurie pentru CS Zlatna, unul dintre cele mai bune centre de copii și juniori din județul Alba, mai mulți jucători intrând în vizorul unor echipe mari, Andrei Mărginean chiar pe radarul celor de la Manchester United.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.