După ce săptămâna trecută a pus tunurile pe AJF Alba și în special pe președintele Cristian Petropulos, Sorin Corpodean nu renunță la ”războiul” pe care l-a început cu forul județean de fotbal! Acesta a emis un nou comunicat de presă prin care a solicitat, conform Statutului AJF Alba, declanșarea procedurii moțiunii de neîncredere. Totodată, CS Soda Ocna Mureș a lansat o invitație către membrii afiliați, de a participa într-o ședință de lucru, programată vineri, 21 aprilie, în care se va discuta discuta depre regulamentele AJF Alba, competiții și taxe.

Iată comunicatul emis de CS Ocna Mureș:

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

CS Ocna Mures a înregistrat la AJF Alba adresa oficială pentru Declanșarea procedurii MOȚIUNII DE NEÎNCREDERE, conform Art. 29 (3) din Statutul AJF Alba, conform documentelor atașate! Clubul Sportiv Ocna Mures a constatat o rea-credință, pe lângă încălcările de statut, regulamente și proceduri, din partea comisiilor de lucru din cadrul AJF Alba și a Președintelui Cristian Petropulos!

Așa cum de altfel am precizat și in conferința de presa, susținută joi-6 Aprilie, clubul nostru va cere public demisia actualului președinte! Reprezentanții membrilor Afiliați la AJF Alba și reprezentanții MASS-MEDIA sunt invitați la o ședința de lucru in ziua de vineri-21 Aprilie , orele 17.30 la Hotel Transilvania din Alba Iulia, sala APULUM CONFERENCE ROOM (etaj I).

Regulamentul pentru Statutul și Transferul Jucătorilor de Fotbal, prevede la ART. 27 – Confidențialitatea, incompatibilitatea, abtinerea și recuzarea … la punctul 2: “Toate persoanele asociate procedurii jurisdicționale și procesului de aplicare a statutului, regulamentelor și legilor trebuie sa acționeze cu BUNA-CREDINȚĂ” … iar clubul nostru a prezentat și in mapa conferinței de presa din data de 6 Aprilie toată corespondenta și hotărârile luate in litigiul menționat, demonstrând faptul ca au fost încălcate statutul și regulamentele cu rea-credință, in vederea declarării jucătorului Cotoară Gabriel Ilie liber de contract și legitimării NEREGULAMENTARE, imediat in aceeași zi de vineri-24 Martie (după ședința CSJ din acea zi), la echipa ACS Surianu 1945 Sebes, acesta fiind folosit in opinia noastră contrar statutului AJF Alba și regulamentelor in vigoare, litigiul nefiind stins definitiv!

Precizam ca ședința de lucru este deschisă, nefiind obligatorie prezenta reprezentanților membrilor afiliați, dar in vederea demersului MOȚIUNII DE NEÎNCREDERE speram ca cei care doresc lămuriri și dezbateri pe marginea litigiului, sau a celorlalte subiecte prezentate in adresa oficială, vor fi prezenți!


Iată și adresa trimisă către AJF Alba:

Ca urmare a incalcarii Statutului AJF Alba si a Regulamentelor in vigoare (RD si RSTJ), de catre comisiile de lucru din cadrul AJF Alba si a analizarii cu rea credinta a litigiului dintre CS Ocna Mures si jucatorul Cotoara Gabriel Ilie, clubul nostru prin reprezentantul in relatia cu AJF Alba, dl Sorin CORPODEAN – Presedinte Sectia Fotbal,

declanseaza procedura MOTIUNII DE NEINCREDERE, CONFORM ART. 29 (3) din Statutul AJF Alba:

”Adunarea Generala Extraordinara poate fi convocata si ca urmare a depunerii unei motiuni de neincredere semnata de cel putin 2/3 din membrii afiliati care o compun.

Motiunea de neincredere poate fi depusa in cazul unor masuri neregulamentare adoptate de Biroul Executiv sau in legatura cu activitatea unor organe ale AJF.”

In acest sens, invitam reprezentantii membrilor afiliati ai AJF Alba, care doresc, la o sedinta de lucru in care vor fi prezentate documentele ce stau la baza acestei initiative, dezbaterile fiind publice si deschise pentru Mass-Media, sedinta urmand a avea loc la Hotelul Transilvania din Alba Iulia, vineri – 21 aprilie 2017, de la orele 17.30, in sala ”APULUM CONFERENCE ROOM” – etajul I.

            Prin acest demers CS Ocna Mures vrea sa semnaleze si in acelasi timp sa atraga atentia asupra faptului ca nimeni nu poate incalca Statutul AJF Alba si regulamentele in vigoare fara a fi sanctionat pentru aceasta abatere (asa cum de altfel se intampla cu echipele, jucatorii sau reprezentantii oficiali ai echipelor atunci cand comit abateri), cei alesi sa conduca AJF Alba din 3 aprilie 2015, neavand dreptul sa incalce Statutul AJF Alba si regulamentele in vigoare, prin interpretari personale si fara motivatie a hotararilor luate corespunzator regulamentelor valabile, sau fara argumente regulamentare, in defavoarea membrilor afiliati!

Pe de alta parte, avand in vedere ca nu a fost convocata pana la aceasta data, de catre Biroul Executiv al AJF Alba, Adunarea Generala Ordinara pe anul 2017, pe ordinea de zi a sedintei anuntate (pentru data de vineri – 21 aprilie 2017, la Hotel Transilvania), in partea a doua a intalnirii, vor fi dezbatute aspecte legate de regulamente ale competitiilor organizate de AJF Alba, participarea in competitii, taxe de participare sau alte taxe impuse de AJF Alba, etc, in vederea pregatirii si inaintarii prin adresa oficiala spre Biroul Executiv, pentru Adunarea Generala Ordinara a AJF Alba, a unor propuneri de modificare a regulamentelor competitiilor organizate de AJF Alba in sezonul competitional 2017-2018.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.