CS Ocna Mures-Olimpia Aiud amcial42CS Ocna Mureș a mai izbutit o victorie în partidele amicale, înregistrând la ultimul joc de verificare înainte de începerea returului un 3-1 (1-1) cu Fortuna Lunca Mureșului, formație din Seria a 2-a din Liga a 5-a. Golurile au fost marcate de Guț, Cotoară și Gherman, respectiv Huszar pentru vizitatori. 

Partida a avut loc pe terenul secund al complexului ”Soda”, iar antrenorii Ionuț Pereat și Ovidiu Maier au folosit cea mai bună echipă cu gândul la primul meci din retur, cel împotriva viceliderului Mureșul Vințu de Jos.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

La fel ca la precedenta partidă amicală, cea cu Olimpia Aiud, Ocna Mureș a punctat în prima repriză prin Guț, iar oaspeții au egalat prin Huszar.

În mitanul secund Gabriel Cotoară a reușit o execuție de senzație și a majorat scorul de pe tabelă, iar Alin Gherman a închis meciul punctând pentru 3-1.

CS Ocna Mureș: Clipici – Nemes, Ratiu, Gabor, Vaidasigan, Kiss, Olar, Cotoara, Pereat, Guț, Gherman. Au mai evoluat: Țiboc, Csegoldi, Cocis, Vasinc, Iuga, Andrea,Goga.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.