Reunire Performanta Ighiu61Chiar dacă nu au fost afișate echipele înscrise în Liga a 3-a din sezonul următor, potrivit unor surse din cadrul Federației Române de Fotbal, toate cele 4 formații din județul Alba au completat cererile de înscriere în eșalonul terț. Dacă la Metalurgistul Cugir, Industria Galda de Jos și Performanța Ighiu nu existau dubii în privința participării lor în Liga a 3-a, lucrurile erau mai neclare la Mureșul Vințu de Jos, formație care încă are probleme organizatorice, dar care va debuta în eșalonul terț al fotbalului din România. 

După o mai lungă secetă în fotbalul din județul, Alba va avea 4 participante în următorul sezon al Ligii a 3-a. Chiar dacă există încă unele probleme la Mureșul Vințu de Jos, echipa și-a depus dosarul de participare în eșalonul terț și a făcut careul pentru Alba.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Dintre cele 4, Performanța Ighiu și-a anunțat intenția de a se lupta pentru promovarea în Liga a 2-a, bifând nu mai puțin de 10 transferuri în această perioadă.

Metalurgistul Cugir a întâmpinat niște probleme, jucătorii au plecat pe capete, însă odată reconfirmat în funcția de antrenor, Călin Moldovan a reușit să strângă rândurile și să dea drumul pregătirilor de vară.

Industria Galda de Jos este echipa care tace și face. Și în sezonul următor obiectivul formației lui Paul Ciucă este tot evitarea retrogradării, însă nu sunt mari probleme în a înfăptuirea acestui pas, mai ales că Galda a reușit să își păstreze lotul de anul trecut.

Mureșul Vințu de Jos este cea care compleatează careului fotbalului județean din Liga a 3-a, nou-promovata urmând să își rezolve problemele și să dea drumul pregătirilor de vară, lucru deja început în celelalte părți.

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.