Federația Român de Fotbal a decis ca și în acest an, câștigătoarele campionatelor de fotbal județene să susțină ”examen” de promovare în Liga a 3-a. Astfel, barajul se va desfășura după configurația ultimelor două sezoane, într-o dublă manșă, programată pe 17, respectiv 24 iunie. Fotbalul județean a dat 5 echipe Ligii a 3-a în utimii 5 ani, iar Șurianu Sebeș, în cazul în care își va potoli apele, ar putea fi cea de a 6-a.

Șurianu Sebeș este principala candidată la tilul de campioană a Ligii a 4-a în județul Alba. Echipa din Arini a avut succese pe line în tur, 13 victorii și un avans de 11 puncte față de următoarea clasată – Viitorul Spicul Daia Română. Echipa pregătită în tur de Mihai Manea și Doru Oancea traversază o perioadă dificilă, după ce finanțatorul Armando Popescu a părăsit corabia, iar acum, președintele Dani Popa caută să remedieze disconfortul creat și să își păstreze jucătorii.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În cazul în care va deveni campioană a județului, Șurianu Sebeș va suține baraj pentru promovarea în Liga a 3-a, într-o dublă manșă, programată pe 17 iunie, ora 18.00, respectiv returul pe 24 iunie, ora 17.30.

Europa Alba Iulia a fost cea care a spart bariera promovărilor în Liga a 3-a, fiind urmată de Metalugistul Cugir, Industria Galda de Jos, Peformanța Ighiu și Mureșul Vințu de Jos.

Din păcate, la această vreme, doar Metalurgistul Cugir și Industria Galda de Jos au continuitatea asigurată, Europa Alba Iulia și Mureșul Vințu de Jos fiind desființate, cu amendamentul că echipa din Vinț evoluează acum în Liga a 5-a. La performanța Ighiu există în continuare un mare semn de întrebare în ceea ce privește viitorul.

În Liga a 3-a se regăsește și Unirea Alba Iulia, care a profitat de ”invitația” FRF și s-a înscris direct în fotbalul profesionist.

Una peste alta, se anunță o primăvară fierbinte în fotbalul județean, cu Șurianu Sebeș în stand-by, în căutări de sponsori și liniște.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.