Muresul VIntu de Jos campioana Ligii a 4 a5Telenovela Certificatului de Identitate Sportivă deținut de Mureșul Vințu Jos, despre care se spunea că nu îi permite să participe la barajul pentru promovarea în Liga a 3-a, a fost rezolvată. Reprezentanții echipei campioane a fotbalului județean din Alba au primit astăzi un răspuns favorabil din partea Ministerului Tineretului și Sportului, potrivit căruia vințenii au drept de joc la baraj, atât cu CIS-ul vechi, precum și cu bonul de ordine primit în urma depunerii noii documentații.

Așa cum au anunțat în urmă cu o săptămână, oficialii echipei Mureșul Vințu de Jos au rezolvat problema Certificatului de Identitate Sportivă, necesar pentru participarea la barajul de promovare în Liga a 3-a. Pentru a bifa acest duel, campioanele ligiilor a 4-a sunt nevoite să funcționeze pe un club sportiv, fotbal club, asociație fotbal club sau asociație club sportiv. Una peste alta, Vințu a primit dreptul de a participa la baraj, urmând ca astăzi să își afle adversarul.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„De la registrul sportiv am fost informați, că acest CIS eliberat de Guvernul României, respectiv MTS, este cu durată de funcționare nelimitată și se poate participa cu el la baraj (n.r. – Certificatul de Identitate Sportivă deținut de AS Mureșul Vințu de Jos), deși noi am depus și documentatia și am primit și numărul de înregistrare de la minister pentru noile acte”, a declarat Liviu Coacăză, director sportiv Muresul Vințu de Jos.

Mureșul Vințu de Jos poate fi a 5-a campioană consecutivă a județului Alba care promovează în Liga a 3-a, după Europa Alba Iulia, Metalurgistul Cugir, Industria Galda de Jos și Performanța Ighiu.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.