10350545_648878758521772_2452423471794182029_nMureșul Vințu de Jos a reușit să oficializeze transferul jucătorului Silviu Iacșa. Dorit de Farul Costanța, echipă pentru care a refuzat să evolueze în eșalonul secund, motivul invocat fiind neacomodarea la echipă, Silviu Iacșa a ales să evolueze la Mureșul Vințu de Jos, formație aflată în lupta pentru accederea la barajul de promovare.

După o negociere destul de lungă între cele două clubul, Silviu Iacșa a fost cedat definitiv de Unirea Alba Iulia, la Mureșul Vințu de Jos.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Ne bucurăm că am reușit să-l transferăm definitiv pe Silviu. Cu această achiziție, campania noastră de transferuri se încheie, iar acum putem spune că suntem pregătiți pentru partea secundă a campionatului”, a declarat Valentin Groza, președintele de onoare al echipei Mureșul Vințu de Jos.

Silviu Iacșa reprezintă a 13-a achiziție a formației din Vinț, după achizițiile lui Bănică (Minerul Motru), Iclănzan (Minerul Motru), Cr. Preda (FC Milcov), R. Dulap („U” Cluj), I. Tătar (Luceafărul Oradea), M. Popa, Bratima (ambii FCM Baia Mare), Stoianof (Sepsi OSK Sfântu Gheorghe), A. Moldovan (Unirea Jucu), Stelea (ASC Pianu 2013), N. Rus (Unirea Alba Iulia) și Alin Apetri (Mureșul Vințu de Jos).

Dăscălescu: „Sunt dezamăgit că nu a rămas la Farul”

Mihai Dăscălescu s-a declarat dezamăgit de faptul că Silviu Iacșa nu a rămas la Farul Constanța, echipa din Liga a II-a.

„E hotărârea copilului, e opțiunea lui, eu sunt supărat că nu a rămas la Farul Costanța, că avea șansa să joace, înainte de prima etapă era titular, nu i-am înțeles, sper ca pe viitor să mai existe astfel de șanse pentru el, dar va fi foarte greu”,a declarat Mihai Dăscălescu, președintele Unirii Alba Iulia.

Silviu Iacșa este un produs 100% al Unirii Alba Iulia, echipă pentru care a avut evoluții apreciate.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

6 COMENTARII

  1. Nu a cerut nimeni nici un euro , el a fost împrumutat gratis la Farul! Pot dovedi inclusiv cu acordul de transfer dintre Unirea si Farul .Bâiatul nu a dorit sa rămână ! Ce scrie FRF e cancan si e chiar penibil !

  2. D-le Dascalescu oficial nu va contrazic,dar sa nu uitam ca exista ft multe dedesupturi la unele acorduri de transfer care nu sunt transparente!Daca nu va rog sa ma scuzati.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.