IMG_4389Potrivit unor surse din cadrul Federației Române de Fotbal, Unirea Alba Iulia va fi primită în noul sezon al Ligii a 3-a, iar vineri, la sediul FRF va avea loc facerea țintarului. Oficialii clubului unirist nu au dorit să facă nicio declarație pe marginea acestui subiect, până la primirea unei confirmări oficiale, care, se pare că va ajunge în cursul zilei de mâine, pe adresa clubului fanion al județului Alba.

Așteptarea a luat sfârșit, și chiar dacă nu a fost o confirmare oficială, Unirea Alba Iulia se pregătește de Liga a 3-a, după ce mai multe voci puternice din Federația Română de Fotbal au confirmat acest lucru.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Proiectul Unirii Alba Iulia, acela de a crește fotbaliști pentru generațiile următoare a fost aprobat la Casa Fotbalului, iar Unirea va reveni după o bună perioadă de timp în fotbalul profesionist, dacă mai putem numi așa Liga a 3-a.

Contactat telefonic, Mihai Dăscălescu nu a dorit să vorbească pe marginea acestui subiect, acesta precizând că așteaptă o confirmare oficială, care va fi trimisă în cursul zilei de mâine.

Astfel, Unirea Alba Iulia se alătură careului divizionar terț al județului, compus din: Metalurgistul Cugir, Industria Galda de Jos, Performanța Ighiu și Mureșul Vințu de Jos, iar fotbalul din Alba are 5 formații în Liga a 3-a, după mai bine de un deceniu.

Această decizie agită puțin apele în fotbalul județean, urmând ca AJF Alba să refacă țintarul Ligii a 4-a.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.