Mai mulţi oficiali din Alba sunt delegaţi în weekend la meciuri din campionatele naţionale de fotbal. 

Aiudeanul Adrian Mărginean va fi arbitru asistent 1 la meciul FC Hermannstadt – Ştiinţa Miroslava din Liga a II-a. Partida, programată sâmbătă, de la ora 12.00, pe stadionul “Municipal” din Sibiu, va fi condusă la centru de Cristian Codrea (Baia Mare).

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Secretarul general al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Alba, Mihai Ţîra, va fi observator la derby-ul judeţean din Liga a III-a dintre Industria Galda şi FC Unirea Alba Iulia. Meciul se va disputa sâmbătă, de la ora 15.00, pe stadionul din Galda de Jos.

O brigadă din Alba va oficia la partida FC Viitorul Mihai Georgescu – SCM Râmnicu Vâlcea din Liga Elitelor U17, programată sâmbătă, de la ora 14.00, pe terenul din Parcul Sportiv “Iuliu Haţieganu” din Cluj. Meciul va f condus la centru de Andrei Vladimir Nagy (Aiud), sprijinit de arbitrii asistenţi Ioan Barb (Aiud) şi Sergiu Gligor (Alba Iulia).

De asemenea o brigadă din Alba, în componenţa Andrei Vladimir Nagy – central, Ioan Barb – asistent 1 şi Paula Crişan (Alba Iulia) – asistent 2, a fost delegată la partida FC Viitorul Mihai Georgescu – LPS Bistriţa, din Campionatul Naţional U19. Meciul se va juca duminică, de la ora 12.00, la Baza Sportivă Unirea – sintetic din Cluj.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.