Spicu Daia - Olimpia Aiud37Cine zicea că la juniorii A1, meciurile sunt lipsite de importanță și de miză s-a înșelat. Se pare că la Galtiu, miza și-a pus serios amprenta asupra jocului, dar și asupra oamenilor de ordine, care jigniți sau nu au cedat și au pus presiune pe antrenorul aiudean Remus Țălnar.

În urma articolului apărut pe site-ul www.absport.ro, conducerea echipei Viitorul Sântimbru a oferit un comunicat de presă, pentru a-și expune punctul de vedere.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Vă prezentăm mai jos comunicatul oferit de oficialii sântimbreni:

In data de 23.09.2015, pe stadionul din Galtiu s-a disputat partida de juniori A1 dintre echipa noastra si Olimpia Aiud. Cu cateva minute inainte de terminarea jocului, la scorul de 2-1 in favoarea Olimpiei Aiud, antrenorul echipei oaspete, Talnar Remus, a adresat jigniri unui grup format din oameni de ordine, majoritatea parinti ai juniorilor nostri, fara a fi provocat in vreun fel si fara a fi intrat in vreun conflict prealabil cu cei prezenti. Temandu-se de reactia celor jigniti, susnumitul a alergat in teren, in timp ce jocul era in plina desfasurare, pe latura de teren opusa bancilor de rezerve. Ajuns undeva la centrul terenului, a fost observat de arbitrul de centru, care l-a eliminat, trimitandu-l in tribuna. Acest lucru nu s-a intamplat, susnumitul ramanand in teren, cu telefonul mobil la ureche, amenintand ca va suna la 112. La insistentele arbitrului, a parasit incinta terenului, alergand pe drumul spre Coslariu si sunand presa pentru a se plange ca a fost agresat.
Toti cei prezenti la meci, din partea echipei gazda, au avut, pana in momentul jignirilor, o atitudine civilizata atat cu jucatorii cat si cu oficialii echipei oaspete. Mentionam ca susnumitul nu a fost atins sau lovit de nici unul din cei prezenti la meci, totul rezumandu-se la un schimb de replici intre cei jigniti si cel care a jignit. Totodata, trebuie subliniat faptul ca susnumitul si-a amenintat si injurat proprii jucatori, pe toata durata meciului, fapt ce nu poate face cinste unui antrenor la acest nivel.
In urma apelului susnumitului, la stadion a sosit un echipaj de politie care a efectuat cercetari in vederea solutionarii cazului. Echipa oaspete a parasit stadionul fara evenimente deosebite si fara a fi necesara interventia echipajului fortelor de ordine publica.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.