Olimpia Aiud nu a avut nicio problemă în a obţine o victorie categorică, la Teiuş, în etapa a 11-a din seria a doua a campionatului judeţean de fotbal pentru juniori A1. Succesul îi menţine pe tinerii jucători ai Olimpiei pe primul loc şi după această rundă.

“Olimpicii” şi-au confirmat statutul de favoriţi şi s-au impus cu un net 8-2 (5-1) pe terenul grupării Rapid CFR Teiuş. Golurile învingătorilor au fost marcate de Ionuţ Scrobotă – 3, Andrei Bodogae – 2, Sebi Şimandi, Sergiu Dan şi Paul Mărginean. Aiudenii au avut un parcurs aproape fără greşeală în acest sezon, strângând 31 de puncte dintr-un total de 33 posibile. Ei nu au luat toate punctele puse în joc decât în disputa externă cu Arieşul Apuseni Baia de Arieş, din runda precedentă, meci încheiat la egalitate, scor 2-2.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Partidă facilă în etapa a 11-a şi pentru CS Ocna Mureş. În disputa de pe teren propriu cu Voinţa Stremţ, ocnamureşenii au avut câştig de cauză cu categoricul scor de 8-0 (2-0). Nu este întâia dată când CS Ocna Mureş câştigă cu 8-0 un meci de acasă în acest sezon. Un deznodământ similar a avut partida din etapa a şaptea, cu CIL Blaj. Ocnamureşenii nu şi-au doborât însă recordul din runda inaugurală, când au depăşit cu 11-0 pe teren propriu pe Metalu Aiud.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.