selectie200069Olimpia Aiud și o selecționată a Asociației Județene de Fotbal Alba, alături de alte 18 echipe din Europa vor participa la un puternic turneu de fotbal dedicat juniorilor născuți după 31.12.2002 (Juniori D), găzduit în orașul Lunteren din Olanda. Potrivit președintelui Ioan Demeter, clubul aiudean va onora această invitație, urmând ca echipa aiudeană să mai coopteze în lot și fotbaliști de la Viitorul Aiud și Juniorul Aiud pentru a reprezenta municipiul cât mai bine. De partea cealaltă, AJF Alba se va baza pe o selecționată albaiuliană realizată pe scheletul Unirii Alba Iulia.

Aiudul nu se mândrește cu cele mai bune performanțe pe plan sportiv, Olimpia Aiud fiind singura formație de seniori din municipiu. Tot la Olimpia sunt aproape toate grupele de juniori, proiectul fiind unul serios, care se bazează pe creșterea tinerelor talente din zonă. În Aiud mai sunt două cluburi care șlefuiesc tinere talente, Viitorul Aiud și Juniorul Aiud.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Olimpia Aiud a fost invitată de curând să participe la Turneul ”Rabobank” din Olanda, alături de alte 19 echipe din Țara Laleleor, dar și din Cehia. Pentru a reprezenta cu cinste municipiul la această competiție puternică, Olimpia dorește să facă o selecționată a celor mai buni fotbaliști din Aiud la această categorie de vârstă, apelând la Viitorul și Juniorul Aiud.

Olimpia Aiud a fost repartizată în Grupa D a turneului alături de FC Utrecht, VV Lunteren și Bohemians Praga.

AJF Alba se va baza la acest turneu pe scheletul Unirii Alba Iulia, pe moiv că Europa Alba Iulia, campioana Juniorilor D va avea parte de faza zonală în acea perioadă. AJF Alba a fost repartizată în Grupa B alături de FC Volendam, KV Oostende și JVOZ.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.