IMG_2174Meciul mult așteptat de întreaga suflare fotbalistică din Alba s-a consumat duminică la câțiva kilometri de municipiul Alba Iulia. Mureșul Vințu de Jos, formație renăscută în iarnă, echipă cu pretenții și cu sete de puncte a întâlnit pe teren propriu liderul Viitorul Sântimbru. 7 puncte erau între cele două formații înainte de meciul direct, însă partida s-a trasnformat într-o zi de grație pentru fotbaliștii lui Dan Mănăilă și un thriller pentru elevii lui Dan Comșa.

Fără prospețime în ofensivă, fără realizări și cu o dominare clară din partea vințenilor, Viitorul Sântimbru a clacat pentru a 3-a oară în actualul sezon și a pierdut cu un neverosimil 5-0 la Mureșul Vințu de Jos.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Ovidiu Barna, cel mai experimentat jucător din lotul lui Dan Comșa la nivelul fotbalului județean a ”încasat” 5, însă este mult prea puternic și călit pentru a pica după un astfel de duel. Portarul Sântimbrului a vorbit despre partidă, și a recunoscut superioritatea adversarilor.

”A fost un meci perfect pentru gazde, care, cred eu, au o echipă foarte bună. Au excelat la toate capitolele care țin de performanța în fotbal: dăruire, dorință, atitudine și șmecherie. Pe umerii mei nu se va așterne presiunea, dar posibil pe cei ai colegilor mai tineri. Nu știu dacă am mai întâlnit așa adversar puternic în Liga a 4-a, dar cu o astfel de atitudine sigur am mai văzut, și am fost bătuți la acea dată”, a precizat Ovidiu Barna, portarul celor de la Viitorul Sântimbru.

Am stat de vorbă și cu golgeterul echipei de pe primul loc din Liga a 4-a, Ionuț Biro, atacant care a punctat de 9 ori în actualul sezon, dar nu a reușit nimic notabil în partida de la Vințu de Jos. Și acesta a împărtășit aceleași gânuri cu Ovidiu Barna și a recunoscut superioritatea adversarilor.

”Cred că miza jocului ne-a depășit, fiind mulți jucători tineri și fără experiență. Ne așteptam să fie un meci greu, deoarece Vințu și-a jucat ultima șansă pentru promovare, ne-au luat tare de la început și s-a văzut experiența jucătorilor lor. Este o victorie clară și meritată pentru ei! Noi încercăm să ne revenim din punct de vedere mental până la ora meciul cu ASC Pianu și să ne revanșăm față de suporterii noștri”, a precizat Ionuț Biro.

Viitorul Sântimbru avea cea mai bună apărare înainte de acest meci, însă Stoianof, Moldovan și Culda au schimbat acest aspect și au punctat de 5 ori în poarta nefericitului Barna. Rămâne de văzut felul în care vor strânge rândurile cei de la Viitorul, cum se vor motiva, cum își vor linge rănile, pentru că partida de duminică, de pe tren propriu cu ASC Pianu 2013 nu se anunță a fi un alt marș spre câștigarea campionatului.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.