Sedinta Liga a 4 a40Biroul Executiv al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Alba a decis de curând ca lui Ovidiu Hulea să îi fie ridicată suspendarea de 24 de luni pe care a primit-o în urma incidentelor de la partida dintre Viitorul Sîntimbru – Şurianu Sebeş din sferturile Cupei României. Cu toate astea vicepreşedintele AJF Alba îşi va afla soarta finală în faţa Adunării Generale, şedinţă care ar urma să aibă loc în următoarea perioadă.

Ovidiu Hulea a primit luna trecută o suspendare record din funcţia de vicepreşedinte al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Alba, acesta trăgând săgeţi către arbitrii partidei din Cupa României dintre Viitorul Sântimbru şi Şurianu Sebeş. Acesta a contestat decizia Comisiei de Disciplină, a ieşit în presă cu un comunicat, însă a precizat că se va supune celor decise asupra sa.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Acum, Biroul Executiv al AJF Alba i-a anulat supendarea vicepreşedintelui, a cărui soartă va fi decisă în următoarea Adunare Generală a AJF Alba, când membri afiliaţi ai forului judeţean de fotbal vor hotărâ dacă Ovidiu Hulea îi va mai reprezenta ca vicepreşedinte sau nu.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

3 COMENTARII

 1. Hopaaa…uite suspendarea , nu e suspendarea…
  Logic , mai multe intrebari:
  1. Pe ce baza a fost suspendat initial si de catre cine?
  2. La o suspendare ce se masoara in ani (ma rog , luni , da’ multe) , trebuie sa fi fost groasa rau , sa nu te mai poata spela de pacate nici o adunare , cat ar fi ea de generala , nu-i asa?
  2. Ce s-a constatat intre timp? Ca cei care au dictat suspendarea sunt cumva niste patrupede rumegatoare? Sau suspendarea a fost data asa , de speriat copilul neascultator? Sau a fost data gresit , pe baza unor regulamente inventate , inexistente sau trase de par?
  3. Ce se asteapta de la onorata adunare generala? “…suspendati-l voi , cu de la voi putere , sau dati voi vreun regulament peste federatie (?!) , ca noi n-am putut (n-am avut de ce sa ne agatam ca sa-l scoatem dintre noi , ca ne cam enerveaza dar , ghinion! , n-avem (regulamentar) ce-i face)”?
  4. Si adunarea generala va trebui sa judece si sa voteze pe baza unui regulament , ca doar n-o sa voteze “ori mafia , ori Hulea” numai asa , de dragul patrupedelor , nu?
  5. Pana cand fotbalul din Alba va mai fi condus (?!?) in halul asta , de niste pigmei care se cred infailibili , intangibili si inamovibili , cand ei de fapt se dovedesc , prin tot ceea ce fac , a fi doar niste incolori , inodori si insipizi?
  P.S. Am vrut sa folosesc alte trei cuvinte cu “in-” la sfarsit , dar ma expuneam cenzurii…
  Acest comentariu este un pamflet si va rog sa-l considerati ca atare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.