Sedinta Liga a 4 a30După ce a primit 24 de luni de suspendare, Ovidiu Hulea, vicepreședintele AJF Alba a ținut să își exprime punctul de vedere referitor la acest aspect și a emis un comunicat de presă. Vă reamintim că Ovidiu Hulea a fost suspendat de Comisia de Disciplină din cadrul AJF Alba după evenimentele neplăcute petrecute la derby-ul din Cupa României dintre Viitorul Sântimbru și Șurianu Sebeș.

CITEȘTE ȘI: Suspendare record pentru vicepreședintele AJF Alba! Familia Hulea ”exclusă” din fotbal

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Vă redăm integral comunicatul de presă emis de Ovidiu Hulea:

“Patria este norodul, iara nu tagma jefuitorilor”
Tudor Vladimirescu

In legatura cu suspendarea mea pe 24 de luni de catre Comisia de Disciplina a Asociatiei Judetene de Fotbal Alba, decisa in sedinta din 07.04.2016, doresc sa fac urmatoarele precizari:

In momentul in care am decis sa candidez pentru functia de vicepresedinte al Asociatiei Judetene de Fotbal Alba, nu am vrut sa ajung la vreun “ciolan” sau sa obtin avantaje necuvenite pentru echipa care o infiintasem in 2004 si al carei presedinte eram inainte de a fi ales, A.S. Viitorul Sântimbru. Am renuntat la conducerea clubului din dorinta de a face ceva bun in fotbalul judetean si am candidat. Am fost ales in aceasta functie cu majoritatea voturilor conducatorilor fotbalului din judet, iar primul meu obiectiv a fost rezolvarea problemelor din arbitraj. Probleme pe care le reclama toata lumea si care, din pacate, nu sunt rezolvate nici acum. Dimpotriva, greselile se inmultesc, in timp ce aroganta si ingamfarea arbitrilor creste pe zi ce trece. Oricine reclama ceva la adresa arbitrilor este amendat si suspendat cu o promptitudine de speriat. Chiar daca tot mai multe meciuri din ligile a IV-a si a V-a sunt filmate, chiar daca exista dovezi clare ale greselilor de arbitraj, acestor domni arbitri nu li se intampla nimic, nu sunt retinuti de la delegari si nu sunt suspendati pentru aceste greseli, facute din greseala, din prostie sau intentionat.
Acest lucru este posibil si a devenit normal, atata timp cat fotbalul judetean este condus de o gasca de tip mafiot, al carei scop pare a fi doar cresterea taxelor, amenzilor si penalitatilor, pe spinarea celor care fac eforturi, zi de zi, pentru sustinerea financiara a echipelor de fotbal si nu rezolvarea problemelor reale ale fotbalului. Nu am facut nici un moment parte din aceasta gasca, unde m-am simtit, inca din prima zi, singur printre dusmani. In plus, sunt singurul membru al conducerii AJF care a refuzat sa fie remunerat in vreun fel pentru functia ocupata.
Comisia Judeteana a Arbitrilor Alba este un organism al AJF, subordonat acesteia. In mod normal, calitatea de vicepresedinte AJF imi permite sa apreciez sau sa critic prestatia arbitrilor la meciurile pe care le urmaresc si sa propun presedintelui CJA eventualele masuri (sanctiuni) ce consider ca ar trebui aplicate. Spre surpriza mea, intr-una din sedintele de birou executiv de la care am lipsit, AJF Alba a votat “pe sub masa” o hotarare care-mi interzice acest lucru! La meciul Santimbru – Pian, la care chiar si observatorul de joc a recunoscut ca arbitrul a comis o greseala importanta in defavoarea echipei gazda, am criticat arbitrul si am primit avertisment tocmai pe baza acestei hotarari, pe care o consider abuziva deoarece se abate de la prevederile Regulamentului Disciplinar al Federatiei Romane de Fotbal, forul tutelar al AJF Alba. La meciul de Cupa Santimbru – Sebes s-au comis nu una ci o intreaga serie de greseli de arbitraj, probabil favorizate si de faptul ca meciul nu era filmat, deci nu se puteau produce dovezi in legatura cu acestea. In momentul in care am criticat una din greselile flagrante comise, in ambele sensuri, de arbitrul de centru (un hent cu ambele maini, in careu, ramas nesanctionat, un gol valabil al oaspetilor neacordat si transformat in penalty plus eliminarea unui jucator gazda, lovituri cu cotul in gura ramase nesanctionate, cartonase galbene acordate dupa bunul plac, etc), acesta a oprit meciul si m-a invitat sa parasesc incinta terenului de joc, in caz contrar urmand sa fluiere, dupa cele 3 minute regulamentare, finalul meciului.
Acest arbitru uita insa mai multe aspecte, care, in loc sa-i dea dreptate, il acuza mai mult:
1. Nu indeplinesc nici o functie oficiala la clubul gazda (A.S. Viitorul Sântimbru) si bineinteles nu eram trecut pe foaia de joc; a aplica regula celor 3 minute mi se pare, in situatia data, cel putin hilara!
2. Ma aflam in incinta terenului in calitate de vicepresedinte al AJF Alba si urmaream meciul impreuna cu presedintele acestui for, d-l Petropoulos; daca vicepresedintele AJF nu avea voie sa stea in acel loc, nici presedintele AJF nu avea voie!
3. La doi pasi de noi, in aceeasi incinta a terenului de joc, se afla d-l Popa, presedintele Surianu 1945 Sebes, care ispaseste o suspendare de 6 luni, dictata de aceeasi comisie de disciplina a AJF Alba; poate d-l arbitru nu stia acest lucru, altfel ar fi trebuit, pe linia respectarii regulamentelor, sa-l invite si pe dansul in afara incintei, dar inca de la inceputul meciului!
Nu discut sanctiunile aplicate oficialului clubului gazda la acest meci, desi este fiul meu. Daca a gresit, va plati. Ceea ce mi se pare o nesimtire dusa la extrem este decizia ulterioara de suspendare a mea pe 24 de luni, pe baza raportului arbitrului Sergiu Popa, exact perioada pe care o mai aveam din mandatul de vicepresedinte al AJF Alba!
De ce? Pentru ca arbitrilor nu le plac criticile, se simt atotstiutori, fara greseala si imuni la tot ceea ce li se reproseaza in legatura cu prestatia lor. De cate ori, stimati conducatori ai fotbalului judetean, ati protestat la o decizie gresita a arbitrilor la meciurile echipei dvs? De zeci sau sute de ori intr-un campionat! De cate ori vi s-a dat dreptate si vinovatul a fost sanctionat/suspendat? Niciodata! In schimb, de cate ori a trebuit sa platiti amenzi? De cate ori vi s-a suspendat terenul? Cate etape sau luni de suspendare ati primit in schimb, atat dvs cat si jucatorii si oficialii echipei dvs? Nenumarate! Cu toate acestea, ei au intotdeauna dreptate! Ei si gasca lor fac regulile, observatorii le acopera spatele, comisiile trec cu vederea sau ignora orice dovada le-ar fi prezentata. Pentru ei conteaza doar rapoartele lor mincinoase si narcisiste, parti-prix-urile personale sau de grup si ceea ce le place cel mai mult, joaca “de-a Dumnezeu” pe terenurile de fotbal.
Aceste personaje conduc fotbalul din Alba. Am luptat sa schimb in bine acest fotbal, dar de unul singur imi este imposibil. Va las pe dvs, conducatorii fotbalului judetean, sa ma judecati pentru faptele si intentiile mele. Sunteti singurii in masura sa faceti asta.

Cu respect,
Ovidiu Hulea
Vicepreședinte suspendat al AJF Alba

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

13 COMENTARII

 1. Domnule Hulea, faptul că sunteți de 2 ani vicepreședinte al AJF Alba și nu ați făcut nimic altceva decât să vă ocupați în continuare de echipa dumneavoastră și să denigrați instituția a cărui vicepreședinte sunteți.
  1. Nu s-a votat nimic pe sub masă, s-a votat regulamentul făcut de Iani Mitracu, Dumnezeu să-l ierte și a fost votat de către toți membrii biroului executiv, inclusiv dumneavoastră, toți membrii având regulamentul disciplinar înainte de ședința, pentru a-l consulta.
  2. De 2 ani de zile nu ați făcut absolut nimic pentru comisia județeană a arbitrilor, gen: să participați măcar la o ședință a arbitrilor (din cele 5 subcomisii) în care să încercați prin ideile dumneavoastră să transmiteți un mesaj constructiv. Nu ați făcut decât rău, iar aici mă refer că inclusiv arbitrii care erau, s-au lăsat tocmai din cauza comportamentelor huliganice pe care dumneavoastră si ceilalți conducători de carton îl aveți.
  3. AȚI FOST RENUMERAT PENTRU FIECARE ȘEDINȚĂ DE BIROU EXECUTIV LA CARE AȚI PARTICIPAT, iar aceia sunt singurii bani pe care nu doar dumneavoastră îi primiți, ci și ceilalți membrii de birou executiv. deci mințiți din 2 puncte de vedere aici (1. ati primit bani și 2. toti membrii biroului ati primit).
  4. NICĂIERI ÎN LUMEA ASTA NU S-AU SANCȚIONAT ARBITRII CU ALTCEVA DECÂT CU REȚINERE DE LA DELEGĂRI. nu există altă sancțiune nicăieri în lume indiferent de ligă sau competiție. Oricum sunt foarte puțini arbitri și e foarte greu fie atrași alții noi datorită vouă, partea financiară nu este un stimulent suficient, pentru că dacă era…erau 300 de arbitri cel putin. Oare de ce nici măcar jucătorii de la echipele de juniori sau seniori nu vor să vină la arbitraj? nici măcar atunci cand isi dau seama ca nu vor ajunge fotbalisti de liga 1-2-3. PENTRU CĂ VĂD CUM SUNT TRATAȚI ARBITRI.
  4. In tot turul cât ați fost lideri pentru că nu ati fost băgati in seamă de adversari , arbitrii erau foarte buni, erau din anglia, nu? acum in retur pentru că toti vor să vă bată, sau sunt stimulați de alte echipe, arbitrii sunt de vină brusc și dintr-o dată. GREȘIȚI RĂU.
  5. Cum ați luptat să schimbați arbitrajul? ati adus măcar un arbitru cursant? sau ați incercat în vreun fel să atrageți copiii spre arbitraj? NUUU, i-ați gonit. Păi cum să îi atragă președinții de subcomisii la arbitraj? pentru ce să se lupte să convingă copiii să vină la arbitraj (PS: Președinții de subcomisii NU SUNT RENUMERAȚI PENTRU MUNCA SĂPTĂMÂNALĂ PE CARE O FAC), o fac din pură pasiune si iubire pentru acest hobby. PUNCT domnule hulea…și de la capăt….pentru că oamenii ca dumneavoastră nu se lasă niciodată, dimpotrivă…se lasă cei buni și aici mă refer la arbitri,observatori și conducători.
  6. Sunt multe de spus despre dumneavoastră dar nu vreau să vă întrec la numărul de caractere.

  • Slugoiul gastii din AJF are curaj sa-si dea cu parerea! Ia fii atent aici:
   1. Nici Mitracu si nici unul din gasca voastra nu are dreptul sa faca regulamente peste cele ale FRF, indreptate clar spre intrusul care a avut curajul sa va spuna verde-n fata cine sunteti!
   2. Din banii “conducatorilor de carton” traiti voi, toti parazitii! Cat despre idei constructive, intreaba-ti seful daca a aplicat vreuna din cele pe care le primeste din partea oricarui om din fotbalul judetean. Nu, pentru ca “tagma” voastra a arbitrilor e mai presus de toti cei implicati in fenomen, care trebuie doar sa va plateasca pentru ca voi sa va puteti bate joc de ei in continuare!
   3. Remuneratie inseamna salariu. Poate poti sa ne arati si dovada ca vicepresedintele ia salariu de la AJF, ca toti ceilalti mafioti. Daca nu, iti doresc sa investesti banii pe care tu sigur ii iei de acolo, in medicamente!
   4. In tur, nimeni nu baga in seama liderul, si cand se dezmeticeau vedeau ca deja au pierdut meciul! Al dracu’ lider, o fi fost invizibil pentru toti. In retur, cand au inceput sa curga banii (altora), v-ati trezit voi, arbitrii, sa puneti liderul la respect! Pai daca nu va da nimic, e si normal, nu? Fluieratul costa…
   5. Trebuie sa vina cineva sa va aduca arbitri? Nu sunteti in stare sa va faceti treaba singuri? Asta e incompetenta, baieti! Copiii vad de ce sunteti in stare si evita, fara a fi influentati, sa intre in latura, ca acolo stiu ca ii papa porcii!
   6. Mai spune cate ceva, ca prea le zici ca din carte, Ulesane!

 2. Bai,chiar ne ia cu lacrimi…spune-mi o masura concreta pe care ai luat o sau vre o initiativa in sensul de a schimba ceva in fotbalul judetean….tu nu cunosti acest sport si vrei sa fi cel care analizeaza prestatii?adica, asa din senin sa devii tata lor? …exclus…esti jalnic….

 3. invidiosilor mai puteti ? :))) sunteti papagalii ajf-ului :)) sau lasat cei mai buni aribitrii din alba iuila :)) ce duma frate :)))) de unde ai scos asta ? ei se lasa ca sunt penibili si nu pot mai mult :))) sau aia ca is platiti doar pe sedinte emebrii ajf-ului ? :))) esti penibil fratele meu ( asa pentru tine sa stii ca toti in ajf au SALARII ) :))) DACA TACEAI RAMANEAI FILOZOF 😉

 4. Angajații sunt plătiți, minim pe economie, iar membrii biroului executiv 100 lei pe lună, inclusiv hulea a luat lunar acei 100 de lei, pentru sedintele de birou.
  Nu s-au lasat cei mai buni arbitri, dar nu mai vrea nimeni sa vina la arbitraj, nici macar pt acei bani, multi sau putini….de ce smecherie? Hai cu propuneri, hai cu idei. Nu sta in opozitie ca politicienii (sau ca Hulea) arunci noroi in altii dar nu ai nici o idee.

 5. Si daca arbitrii se lasa ca is p******* si h**********…jucatorii sunt ceva messi si nu stiu eu? Tu chiar nu realizezi ca vorbim de liga 4-5 si juniori? Cine vrei sa te arbitreze? Sa il clonam pe comanescu? Sa fie toti arbitri de liga 1 numai din alba si sa facem cere sa nu mai fie delegati de CCA-FRF, sa fie disponibili la judet?
  Sunteti chiar redusi mintal? Pe bune?
  Trezirea la realitate oameni buni. Nu mai visati.

 6. Domnule hulea, fiul dumnavoastra candva intentiona sa fie arbitru oare din ce motive a renuntat?
  Domnule -||- , dumneavoastra ai consultat o singura data acest link http://www.ajfalba.ro/arbitri/delegari si sa observati ca pe baza probelor video ARBITRI AU FOST RETINUTI DE LA DELEGARI ?
  Domnule -||- , haideti sa ne trezim la realitate si sa ne respectam fiecare treaba…. cat de bine o facem si sa inatam sa si pierdem pe terenul de fotbal nu doar la Rustiq sa castigam….

 7. Domnule hulea, fiul dumnavoastra candva intentiona sa fie arbitru oare din ce motive a renuntat?
  Domnule -||- , dumneavoastra ai consultat o singura data acest link http://www.ajfalba.ro/arbitri/delegari si sa observati ca pe baza probelor video ARBITRI AU FOST RETINUTI DE LA DELEGARI ?
  Domnule -||- , haideti sa ne trezim la realitate si sa ne respectam fiecare treaba…. cat de bine o facem si sa inatam sa si pierdem pe terenul de fotbal nu doar la Rustiq sa castigam….

  • Ia da-ne un exemplu concret de judecata dupa probe video, slugoiule! Si dovada ca arbitrul “X” a fost suspendat sau retrogradat, pe baza unui articol din regulament! Pe link-ul ala se publica delegarile, nu pedepsele! Eventual la “Stiri” puteati da exemplele respective…asta daca or fi fost vreodata…ca ati invatat bine lectia de la puscarias: a comis-o, e de-al nostru, ascunde-l 2-3 etape pe la juniori sa nu ramana baiatu’ nemancat sau neremunerat, nu-l mai da la meciurile lu’ aia pe care i-a f***** ca, oricum, fraierii uita repede (nu de alta, dar in etapa urmatoare prind alt *** care fluiera in versuri si se arunca si pe ala, mai facem inca un banut…) si asa mai departe!
   Te ascult!
   Sau nu mai ai glas, simti cum se strange funia?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.