Muresul Vintu de Jos-Viitorul Santimbru73Unul dintre cei mai experimentați jucători din echipa pregătită de Dan Mănăilă, Ovidiu Stoianof, a avut o contribuție decisivă în jocul cu Viitorul Sântimbru. Atacantul vințenilor a hărțuit defensiva oaspeților și a reușit să marcheze de două ori. 

Ovidiu Stoianof a fost fair-play la finele jocului și a recunoscut că și Viitorul Sântimbru este o echipă bună, însă diferența a fost făcută de valoarea individuală a jucătorilor.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Am întâlnit o echipă bună, a încercat să joace fotbalul pe care îl practică ei. Au încercat să ne surprindă, nu au reușit, valoarea noastră și-a pus amprenta asupra jocului, noi nu ne considerăm jucători de Liga a IV-a, iar lupta va fi deschisă până la finalul sezonului”, a declarat Ovidiu Stoianof, atacantul echipei Mureșul Vințu de Jos.

„Bulgaru” a ținut neapărat să puncteze și faptul că nici un jucător din vestiarul echipei lui Mănăilă nu este mercenar, așa cum au existat compentarii la adresa echipierilor din Vințu de Jos. „Nici unul din vestiarul nostru nu se simte mercenar. Cred că am demonstrat astăzi că jucăm și cu sufletul, nu a contat prima, nu a contat decât victoria, care ne ajută la îndeplinirea obiectivului. Pentru astfel de meciuri ne aflăm în vestiarul echipei din Vințu de Jos” a mai adăugat Ovidiu Stoianof.

Două goluri a marcat Ovidiu Stoianof în cele două meciuri jucate sub comanda lui Mănăilă, însă a marcat în aproape toate jocurile amicale.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.