Metalurgistul Cugir-CSM Lugoj5Metalurgistul Cugir a ajuns la un acord cu mijlocașul ofensiv Ovidiu Vezan, ultima dată la Farul Constanța, arădeanul semnând un contract cu gruparea din eșalonul terț al țării. În vârstă de 31 de ani, Vezan a ajuns la Cugir după mai multe discuții purtate cu fostul său coleg Lucian Itu, căpitanul și secundul Metalurgistului. Cu peste 150 de meciuri disputate la nivelul primelor două ligi din România, Vezan ajunge în județul Alba pentru a pune umărul la noul proiect al Cugirului. Până în prezent, Metalurgistul a semnat cu 6 jucători.

Ovidiu Vezan, un nume sonor în fotbalul românesc, după evoluții la UTA Arad, Pandurii Târgu Jiu, Internațional Curtea de Argeș, Săgeata Năvodari sau Farul Constanța va fi noul playmaker al Metalurgistului Cugir, alături de fostul său coleg, veteranul Lucian Itu.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Pe lângă Vezan, oficialii Cugirului s-au mai înteles cu Ovidiu Covaciu (mijlocaș centralAvântul Reghin), Daniel Popescu – (portar – Pandurii Târgu Jiu II), Daniel Miroiu (fundaș stânga – Pandurii Târgu Jiu II), Cătălin Toriște (mijlocaș – CS Mioveni – Viitorul Constanța), Gabriel Preoteasa (mijlocaș – CS Mioveni – Viitorul Constanța).

Se mai poartă discuții cu Tudor Horvat – portarul de la Unirea Jucu, care este foarte aproape de a ajunge la un acord cu divizionara terță.

„Sunt jucători destul de tineri, de perspectivă, dornici de afirmare, care nu au nume cunoscute la nivelul Ligii a 3-a, în afară de Vezan, dar au potențial. Să sperăm că ne vor ajuta să formăm o echipă competititvă. Sperăm să fim cât mai sus posibil în campionat, să ne batem cu echipele puternice din serie”, a declarat Călin Moldovan, antrenorul Metalurgistului Cugir.

În weekend-ul care urmează, Cugirul nu are programat niciun meci amical.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.