img_6374Șurianu Sebeș a învins cu 5-0 în ultima etapă a Ligii a IV-a pe Inter Ciugud, iar cuplul de antrenori au oferit o serie de surprize în ceea ce privește lotul de jucător. Patru fotbaliști importanți din lotul lui Oancea & Manea nu au fost trecuți pe foaia de jos, însă pentru trei dintre aceștia explicațiile sunt firești, în vreme ce al patrulea a fost pedepsit. 

După ce a jucat excelent în meciul de la Daia Română, Mariu Cristea nu a fost inclus în lotul de la meciul cu Inter Ciugud, însă explicația este una firească din partea  oficialilor sebeșeni. Mijlocașul din „Arini” s-a tăiat la mână și din această cauză nu a fost inclus în lot.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Iulian Iclănzan a fost și el în afara lotului, însă fundașul liderului a suferit o accidentare ușoară în zona inghinală și a fost lăsat acasă pentru meciul cu Ciugud.

Rahovean la rândul lui nu a fost inclus în primii 18 jucători din pricina unor probleme de ordin medical.

Paul Muntean a fost lăsat în afara lotului pentru ultimul meci din pricina unor probleme de atitutine și comportament. Chiar dacă este unul din jucătorii apreciați de Mihai Manea, acesta a fost sancționat pentru ultimele acțiuni din săptămâna premergătoare jocului.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.