dan-petrescu_DRAFT1_for_press_release_7a5146d541Una dintre casele de pariuri care a cunoscut o adevărată ascensiune în ultima perioadă este NETBET. Cu o ofertă bine diversificată și atentă la nevoile pariorilor, NETBET are tendința de a se perfecționa mereu și de a veni în permanență cu surprize plăcute pentru clienți. 

Periodic pe www.netbet.ro găsiți promoții diversificate pentru stimularea clienților și pentru a-i încuraja să-și încerce norocul alături de NETBET.RO. În acest moment casa de pariuri are în ofertă șapte promoții, acestea sunt următoarele:

  1. Bonus BOOSTER Până la 450 RON
Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Pe lângă oferta de BONUS de 50% până la 200 RON pentru prima depunere de care poţi beneficia folosind codul NETBET200 în casierie, NetBet oferă un bonus EXTRA în valoare de până la 250 RON fără a fi necesar să realizezi o altă depunere.

2. Openul Australian- Ghicește câștigătorul

Această ofertă vine în întâmpinarea iubitorilor de tenis. Tot ceea ce trebuie să faceți este să indicați câștigătorul turneului de la Australian Open și puteți câștiga pariuri gratuite, dar și runde gratuite în cadrul cazinoului.

3. Openul Australian – O săptămână de tenis

Openul Australian începe Luni 18/01/16. Pariază pe această competiție, iar NETBET îți rambursează 20% din suma pariurilor plasate în cursul săptămânii – sub formă de bonus, disponibil Luni 25/01/16!

4. Liverpool vs. Man Utd – Câștigă 25 de Runde Gratuite

eekend-ul acesta, pariază și bucură-te de un cadou extra!

Pariază minim 20 RON pe Scorul Corect sau pe Primul Marcator, în cadrul super-meciului Liverpool vs. Manchester United și câștigă 25 de Runde Gratuite la jocul nostru de Cazino, Starburst!

Oferta noastră exclusivă este valabilă doar pentru meciul din acest weekend, așa că nu rata această ocazie!

Pentru a participa, trebuie doar să te conectezi pe contul tău NetBet și să te înregistrezi la promoția de mai jos.

NOTĂ: Doar pariurile simple pe Scorul Corect și Primul Marcator din cadrul meciului Liverpool vs. Manchester United sunt eligibile pentru această promoție.

5. Bonus cashout

Pentru inaugurarea noii opțiuni de Cash Out, NETBET oferă un bonus de 20% la următorul depozit, în limita a 200 RON. Opțiunea cash out oferă parioriului posibilitatea de a-și închide pariul înainte de finalizarea lui, oferindu-i clientului un câștig raportat la cota din momentul respectiv al tichetului.

6. Bonus 50% pentru primul depozit până la 200 de RON!

Vei primi un bonus de 50% pentru primul tău depozit până la 200 RON, atunci când pariezi cu NetBet Sport. Doar foloseşte codul bonus NETBET200 înainte de primul tău depozit.

7. Joacă pe mobil și primești 40 RON gratuit pentru primul pariu plasat

Modalitatea de a paria de pe telefonul mobil este încurajată de NETBET.RO printr-un bonus de 40 de lei oferit pe noua platformă dedicată special pentru telefonul mobil, având o ofertă ce cuprinde peste 10.000 de evenimente live pe lună.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.