Performanta Ighiu-Cetate Deva amical28Performanța Ighiu a debutat cu o remiză albă în returul Ligii a 3-a, la Rovinari, pe terenul echipei Pandurii Târgu Jiu II. Potrivit surselor prezente la meci, jocul a avut de suferit din cauza ploii, terenul nefăcând față cantității mari de apă, cu toate că suprafața de joc din Rovinari este sintetică. Punctul obținut în Oltenia poate contribui la moralul fotbaliștilor din Alba, satelitul prim divizionarei Pandurii Târgu Jiu fiind o trupă redutabilă pe teren propriu.

Chiar dacă își doreau victoria de debut în 2016, fotbaliștii echipei Performanța Ighiu sunt nevoiți să se mulțumească doar cu un punct după deplasarea de la Rovinari, baza de joc a celor de la Pandurii Târgu Jiu II. Jocul ambelor trupe a fost influențat de starea proastă a terenului, cu toate că suprafața a fost sintetică, bălțile formate în urma ploii le-au pus bețe în roate pe faza de construcție combatantelor.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Ighiul a ratat deschiderea scorului prin Szekely, atacantul din Aiud a scăpat singur cu Lazăr, însă șutul acestuia a fost respins de goalkeeper-ul advers.

Și celălalt jucător venit de la UTA Arad în această iarnă din tabăra Ighiului, Andrei Ghiunghiuș a scăpat singur spre poarta gazdelor, însă a fost blocat excelent de un fundaș, care s-a repliat și a stopat acțiunea Ighiului.

Și Roberto Bodea a fost supus la sacrificiu, acesta respingând foarte bine șutul unui adversar la o vălmășeală în careul ighian, portarul arădean mai fiind salvat o dată de fundașul Adrian Potopea.

Repriza a doua le-a aparținut tot celor de la Performanța, care au mai avut câteva ocazii de gol și nici măcar itnrarea în teren a golgheterului Romică David nu a putut contribui la schimbarea tabelei, care a rămas intactă până la final.

Szekely a mai ratat în repriza secundă două ocazii importante, iar Moga a trecut și el pe lângă deschiderea scorului.

Partida a fost una echilibrată, cu un meci disputat și ambiția ambelor echipe tăiată de bălțile formate pe teren.

În următoarea etapă Performanța Ighiu va găzdui partida cu FC Hunedoara.

Pandurii Târgu Jiu II: 1. Lazăr – 90. Trucan, 6. Celea, 5. Brânzaru, 17. Miroiu, 4. Tudor, 20. Pârcălabu, 25. Șendroiu, 10. Donăricu, 21. Cocină, 9. Mărgărit. Rezerve: 12. Popescu – 3. David, 8. Predescu, 11. Dumitru, 14. Dodoi, 24. Cioiu, 7. Hemilic. Antrenor Claudiu Mocioi.

Performanța Ighiu: 22. Bodea – 13. Rodean, 16. O. Turuș, 3. Potopea, 2. Cornea, 7. Fetița, 31. Negură (60, 88. Moga), 23. Oniche, 29. Ghiunghiuș (42, 84. Weiner, 75, 6. Buda), 10. S. Turuș (52, 9. R. David), 14. Szekely. Rezerve: 24. Lazăr – 89. Circov, 27. Bărculeț. Antrenor Adorian Himcinschi.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.