Metalurgistul Cugir și-a pierdut astăzi, al doilea fundaș central titular, după ce Negrescu a dat curs ofertei venite de la Pandurii Târgu Jiu. Oficialii gorjeni au insistat pentru aducerea fundașului central, acesta refuzând, până în momentul în care Flavius Stoican l-a sunat și l-a chemat de urgență la echipă. Marian Negrescu a avut evoluții foarte bune în tricoul Cugirului, iar în schimbul său, 4 jucători vor ajunge sub Drăgana.

După Daniel Popescu, a venit și rândul lui Marian Negrescu să se întoarcă la ”clubul-mamă”, acesta fiind împrumutat de Pandurii la Cugir în vara anului trecut. Negrescu a fost curtat insistent de conducerea clubului din prima ligă în tot această perioadă, însă a refuzat să se întoarcă.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Flavius Stoican și-a intrat în rol și l-a sunat personal pe Marian Negrescu, iar acesta se va despărți de Metalurgistul Cugir. În schimbul său, prim-divizionare va trimite sub Drăgana 4 fotbaliști, o afacere ”ok” bifată de cugireni.


  • Metalurgistul Cugir – rampă de lansare în fotbalul mare!

Metalurgistul Cugir se alfă la al 4-lea sezon în Liga a 3-a, în precedentele campionate terminând mereu pe podium. Au ajuns sub Drăgana diverși fotbaliști, împrumutați de la echipe puternice din țară, care au confirmat și apoi s-au impus și pe prima scenă.

Putem vorbi aici de Marius Cristea, care este om de bază acum la Gaz Metan Mediaș, Dănuț Costinel GUgu, care a ajuns de la Cugir în Liga a 2-a franceză, la Le Havre, Vlad Olteanu ajuns la Dinamo București, Marius Chelaru reîntor la CSMS Iași, unde a evoluat și în prima Ligă, Călin Tiut transferat la FC Botoșani și mai multe astfel de exemple.

Călin Moldovan și oficialii echipei de sub Drăgana vor fi nevoiți acum să caute fundași centrali, după ce apărarea din tur a plecat, Bactăr la Luceafărul Oradea și Negrescu la Pandurii Târgu Jiu.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.