metalurgistul-cugir-gaz-metan-medias-ii86Imediat după victoria ”en-fanfare” bifată în fața celor de la Viitorul Ulmeni, oficialii Metalurgistului Cugir au anunțat rezilierea a 4 patru contracte. Din 2017 nu vor mai evolua pentru trupa de sub Drăgana următorii fotbaliști: Cocină, Covaciu, Varodi și Toriște. Primii doi au fost folosiți constant de către Călin Moldovan, iar după evoluții, cea mai mare pierdere o preprezintă plecarea mijlocașului stânga, Constantin Cocină.

Rezilierile s-au făcut pe cale amiabilă. Toriște n ua fost mulțumit de faptul că a evoluat puțin în tricoul Metalurgistului și și-a exprimat opțiunea de a părăsi clubul, fiindu-i acceptată solicitarea.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

De departe cea mai grea lovitură o reprezintă plecarea lui Cocină, fotbalist care va evolua din sezonul viitor pentru Pandurii Târgu Jiu, urmând să dea o mână de ajutor ”clubului mamă” în aceste condiții grele.

„Toriște a solicitat el să plece, având în vedere că nu a prea jucat. Cocină a fost chemat la Târgu Jiu pentru a pune umărul la situația dificilă de la Pandurii, a fost dorința sa să plece. De Covaciu și Varodi nu am fost mulțumiți, nu au avut randamentul pe care noi îl așteptam”, a declarat Călin Moldovan.

La Metalurgistul Cugir a venit vacanța, pregătirea urmând să reînceapă după jumătatea lunii ianuarie.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.