IMG_3001Industria Galda de Jos a cedat sâmbătă, cu 1-3, în compania formației Luceafărul Oradea, formație angrenată în lupta pentru promoarea în Liga a II-a. 

„Am făcut o primă repriză foarte bună, în care am ratat din situații clare. Am primit două goluri la care consider că am avut în mare parte ghinion și am intrat cu dezavantaj. În repriza a doua adversarul a fost mai bun, și-a arătat valoarea, dar meritam cel puțin un egal”, a declarat Paul Ciucă, antrenor Industria Galda de Jos.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Tehnicianul gazdelor a surprins pe toată lumea afișând în formula de start câteva nume noi, iar aici putem vorbi despre  Iancău, Vonya, Frențiu (revenit după o accidentare), însă cu excepția primului , toți s-au descurcat bine.

„Am simțit că e nevoie de oameni dornici de victorie, de afirmare, cum a fost cazul lui Iancău, Frențiu, Vonya, jucători dorinicisă joace. Oameni cu poftă de joc și dorință de afirmare”, a mai punctat Paul Ciucă.

Etapa viitoare, Industria Galda de Jos va sta, iar în locul unui meci oficial, „galben-albaștrii” vor avea parte de un amical cu o formație din Satu Mare.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.