Industria Galda de Jos-Luceafarul Balan100Industria Galda de Jos s-a impus cu 3-4 la CS Iernut la capătul unui meci dramatic. La finele jocului antrenorul Paul Ciucă s-a decarat mulțumit de jocul echipei lui, însă formația lui nu se bate la promovare. 

„Meci nerecomandat cardiacilor, dar încrederea căptătată în ultima perioadă și dorința de victorie ne-a făcut să revenim de fiecare dată și victoria asta ne va da aripi și încredere și mai mare pe viitor”, a declarat Paul Ciucă, antrenor Industria Galda de Jos

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Pe lângă antrenorul Paul Ciucă, asupra evoluției echipei și-au pus amprenta doi jucători care au făcut diferența în momentele cheie. Este vorba de Cristian Bodea și Andrei Cernea. „Sunt bucuros de evoluțiile lui Bodea și Cernea, sunt convins că vor fi și mai buni,  atât prin evoluții și prin rezultate, vor merge i mai este loc în continuare de mai bine”, a mai punctat Ciucă. Tehnicianul formației Idnustria, a mai punctat că echipa lui încă nu se bate la promovare.  „Galda mai are de făcut puncte până să evite retrogradarea, ne-am propus să jucăm un derby pentru locurile 1-2 și deocamdată ne iese asta”, a mai adăugat Ciucă.

Cristi Bodea hat-trick la Iernut, 6 goluri în sezon

Eroul echipei Industria Galda de Jos, Cristi Bodea, a punctat de trei ori pentru succesul echipei lui Ciucă. „A fost un joc bun, la început ne-au cam dominat gazdele, apoi pe parcurs ne-am revenit. Am intrat mai montați în repriza a II-a, iar pe final totul a fost împotriva noastră. Noi jucăm fiecare meci la victorie să fim cât ai sus și ce-o fi, o fi, noi sperăm să câștigăm de fiecare dată”, a declarat Cristian Bodea.  ”Dacă o să fie oferte și vor fi ofertă bună și pentru club cu siguranță voi pleca. Dar deocamdată îmi place la Galda de Jos”, a concluzionat eroul găldenilor.

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.