Se întâmpla exact acum doi ani, în iunie 2017, când doamna Camelia Bambo m-a sunat și m-a întrebat, cu multă îndoială în glas, dacă Valentin, fiul ei, care terminase clasa a VIII-a, ar putea să plece la Cluj Napoca la Liceul Sportiv.

Era îngrijorată, ca mulţi alți părinți care-și trimit copiii în alte orașe, ca anturajul să nu-l influenţeze negativ. I-am spus atunci că Valentin are un potenţial uriaș (lucru confirmat de nenumărate ori de cei doi antrenori de la Soda – Titi Bugnar şi Dorin Comşa) şi că ar fi păcat să-i oprească ascensiunea sportivă, dar că există şi un anumit risc în ceea ce priveşte această plecare.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Foarte încurcată, a decis totuși să-l lase să “zboare”.

Bunul Dumnezeu a rânduit in așa fel pentru Vali ca după numai doi ani petrecuţi la Cluj Napoca să cucerească titlul național la categoria U17 şi să fie convocat la echipa națională de juniori. Este încununarea muncii unui băiat foarte serios, respectuos și care, mai presus de toate, iubește foarte mult fotbalul.

Un moment emoționant a avut loc duminică, zi în care ocnamureşanul nostru, împreună cu echipa campioană a LPS Cluj, au fost prezentaţi publicului prezent pe Cluj Arena.

Sunt convins că acesta este doar începutul unui frumos drum în fotbal și cu siguranță vom mai auzi de Valentin și de performanțele sale. Iar doamnei Camelia Bambo pot să-i transmit că Valentin i-a răsplătit pe deplin încrederea acordată și că nu va uita niciodată locul din care a plecat și sacrificiile pe care le-a făcut pentru el!

Baftă multă, Vali! Suntem mândri de tine!

articol scris de Marius Stîncel

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.