CSM Lugoj-Performanta Ighiu57Cu toate că Performanța Ighiu a declarat în prealabil că va avea parte un cantonament la Concacul Teleky din Țelna, oficialii echipei au luat o decizie radicală și au închiriat întreg Complexul ”Cetate”. Fotbaliștii lui Adorian Himcinschi vor intra astăzi în programul pregătirilor, iar Mihai Dăscălescu a precizat că această măsură nu îi afectează în niciun fel programul reunirii.

Faptul că Unirea Alba Iulia și-a amânat reunirea nu se datorează măsurii luate de Performanța Ighiu – aceea de a închiria întreg complexul stadionului Cetate, ci… vremii.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Mihai Dăscălescu a precizat că stratul mare de zăpadă l-a împins să ia această decizie, renunțând a-i mai forța pe uniriști pe pistele stadionului, în ideea de a nu avea parte de accidentări pe parcursul returului.

”Nu are cum să ne afecteze faptul că Ighiul va avea un cantonament pe Cetate. Noi avem vestiarele noastre. Am amânat reunirea din cauza zăpezii, pentru a evita alergările pe pistă. Totuși, vom avea două meciuri pe sintetic în această săptămână, va fi reacomodarea la efort”, a precizat Mihai Dăscălescu, președintele Unirii Alba Iulia.

Cât despre decizia administratorilor complexului, Mihai Dăscălescu a făcut următoarele precizări.

”A fost decizia viceprimarului Voicu Paul să îi lase în cantonament, dar nu ne afectează programul de pregătire”, a afirmat fostul jucător al Rapidului, Mihai Dăscălescu.

În altă ordine de idei, structura uniristă se află în aceeași situație, cu probleme financiare, iar viitorul este destul de sumbru. Cu toate acestea, Mihai Dăscălescu a precizat că niciun fotbalist nu va mai părăsi gruparea din Cetate, urmând ca în perioada următoare să fie realizate și câteva transferuri.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.