Când nimeni nu le dădea nici o șansă să înceapă returul, Performanța Ighiu, preluată de noii finanțatori Armando Popescu și partenerii săi de afaceri, au reușit să rezolve treptat din problemele existente la club, iar astăzi ighienii au mai bifat cinci transferuri.  

După achiziția lui Cristi Seiwerth pe filiera FC Hermannstadt mai vin încă cinci jucători la Performanța Ighiu, iar aceștia sunt:

  • Marius Zăvoi – 31 de ani – portar 
Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Cu o vastă experiență în fotbalul românesc portarul Marius Zăvoi vine la Performanța Ighiu pentru a contribui serios la îndeplinirea obiectivului fixat de către oficialii clubului.

Fostul portar al echipelor Voința Sibiu, Astra Ploiești, Rapid Suceava, Măgura Cisnădie, e campion și la minifotbal alături de FC Hermannstadt, iar din această iarnă va apăra poarta formației din Ighiu.

  • Daniel Unguru – 23 de ani – mijlocaș ofensiv 

A doua achiziție a celor de la Performanța Ighiu este reprezentată de Daniel Unguru, fotbalist cu o bogată experiență la nivelul eșalonului terț.

Daniel Unguru a evoluat de-a lungul anilor la Pandurii Târgu Jiu, Dinamo II București, Minerul Motru, Măgura Cisnădie, Național Sebiș și FC Hermannstadt, având prestații apreciate de-a lungul timpului.

  • Andrei Mărginean – 23 de ani – fundaș stânga

O mai veche cunoștință din județul nostru este Andrei Mărginean, fost jucător la ASC Pianu 2013, Andrei Mărginean vine și el sub formă de împrumut de la FC Hermannstadt.

Acesta a ajuns la un acord cu Performanța Ighiu, iar de marți se vor alătura cantonamentului de la Codlea.

  • Cătălin Tineiu – 17 ani –  mijlocaș lateral (stânga-dreapta)

Un adevărat jucător de perspectivă este Cătălin Tineiu, mijlocaș ce a reușit să facă un sezon excelent la Liga a IV-a când echipa a promovat în eșalonul terț.

Venirea unor jucători experimentați a făcut ca Tineiu să evolueze mai mult pentru echipa secundă.

  • Daniel Popa – 18 ani – fundaș dreapta

Daniel Popa este la al doilea sezon în Liga a III-a, acesta bifând minute importante atât la FC Hermannstadt, cât și la Măgura Cisnădie.

Aducerea lui Daniel Popa crește numărul jucătorilor „sub vârstă”, în acest moment Mihai Manea având ca soluții pe Dragoș Pop, Cătălin Tineiu, Cristi Seiwerth, Daniel Popa, Darius Mărginena și Narcis Oprița.


Armando Popescu: „Am rămas impresionat de ceea ce se petrece la Hermannstadt”

Artizanul din spatele mișcării pe filiera Hermannstadt – Performanța Ighiu a fost finanțatorul Armando Popescu, acesta discutând în această dimineață cu președintele liderului din Liga a III-a, Seria a V-a împrumuturile celor cinci fotbaliști.

„Vreau să îi mulțumesc domnului Teodor Birț pentru că ne-a ajutat. Chiar am rămas impresionat de felul în care gestionează lucrurile la Sibiu și mi-aș dori să promoveze la final. Cât despre cei șase jucători (cei cinci de astăzi plus Seiwerth) sper să ne ajute să ne atingem obiectivele, sunt fotbaliști care vin pe posturi deficitare pentru noi. Prevăd o colaborare pe o lungă perioadă de timp cu cei de la Sibiu”, a declarat Armando Popescu, finanțator Performanța Ighiu.

În aceste momente Performanța Ighiu a primit lovituri din toate părțile, comisia CNSL urmează să-și anunțe verdictul final, iar ITM-ul a aplicat un avertisment grupării din Ighiu, astfel că nu ne-ar mira ca în viitorul apropiat oficialii de la Performanța să uziteze sloganul lui Tibi Moldovan de pe vremea când evolua la Unirea Alba Iulia „Singur împotriva tuturor”.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.