Metalurgistul Cugir-Performanta Ighiu5Performanța Ighiu a mai bifat două transferuri. Echipa antrenată de Adorian Himcinschi și-a betonat defensiva, în vreme ce în plan ofensiv Himcinschi l-a convins pe fiul său, Fabian să îmbrace tricoul formației pe care acesta o antrenează.

Echipa ce se va lupta în sezonul viitor pentru accederea în Liga a II-a, l-a transferat pe Vlădia (ASU Poli Timișoara), jucător ce evoluează pe postul de fundaș central, dar și pe fiul antrenorului, Adorian Himcinschi, Fabian, jucător trecut pe la Dinamo București.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Vlădia e un fundaș central, de gabarit, un fundaș central care se pretează la jocul nostru. Aveam nevoie de îmbunătățiri pe acel post. Noi i-am făcut oferta în urmă cu două săptămâni jumătate și ne bucurăm că a acceptat-o”, a declarat Adorian Himcinschi.

Fiul sub comanda tatălui: „Acasă face parte din familie, la stadion nu”

Adorian Himcinschi va avea de gestionat o relație specială în noul sezon. Acesta va colabora cu fiul său Fabian, iar acest lucru ar putea fi dificil pentru tehnicianul albaiulian.

„Trebuia să ne mai completăm și în atac. Avem patru atacanți diferiți ca stiluri, din punctul meu de vedere, acasă face parte din familie, la stadion nu, acolo e un jucător ca oricare altul”, a completat Adorian Himcinschi.

Fabian Himcinschi a mai jucat la Unirea Alba Iulia, Empoli, Poli Timișoara, Dinamo București, Dunărea Călărași.

Reunirea lotului pe 11 sau 18 iulie

Performanța Ighiu se va reuni pe 11 iulie, însă nu este exclus ca antrenorul Performanței să amâne reunirea băieților, din motive organizatorice.

Indiferent de data la care se vor reuni, jucătorii Ighiului vor avea suficient timp pentru pregătirea noului sezon al Ligii a III-a ediție ce va debuta pe 27 august.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.